In English
Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till USM-läger och intresseanmälan för USM-resa med BlOF

19 JUL 2020 09:54
Glädjande för alla ungdomar 15-16 år så arrangeras trots allt ett USM i långdistans i år. Det blir på Småländska höglandet nordöst om Jönköping. I Blekinge samordnar vi boende och resa för USM samt ett förberedande läger för USM-deltagarna.
  • Uppdaterad: 19 JUL 2020 09:54

Det blir ett anorlunda USM med endast en tävling och det kommer bli en lång dag på grund av långt startdjup anpassat till rådande 50-begränsning. Arrangören anordnar endast tävlingen och det blir ingen traditionell invigning, inga social aktiviteter med andra distrikt eller priscermoni där alla samlas.

I år är det OK Orion som leder och arrangerar Blekinge OFs USM-läger samt tar hand om deltagarna vid USM. Vi är ett litet distrikt och anser att med anpassningar kan vi samordna läger och tävlingshelgen för Blekinges deltagare. Vi ungdomsledare i OK Orion ska göra vad vi kan för att USM ända ska bli en så rolig och lärorik upplevelse för Blekinges deltagare.

Inbjudan till USM-lägret finns i Eventor där anmälan för lägret görs samtidigt som man anger om man vill bo/resa med Blekinge i samband med USM.

https://eventor.orientering.se/Activities/Show/12619

Skribent: Jenny Håkansson
E-post: Adressen Gömd
Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Blekinge Orienteringsförbund
Skärvgölsvägen 2
372 92 Kallinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: blekinge@orientering...

Se all info

Annons