In English
Hoppa till sidans innehåll

Välkommen som publik på tävlingarna!


En helg återstår av SM i Blekinge. Medeldistansen och stafetten ska avgöras i trakterna av Karlskrona. Dryt 700 av landets bästa orienterare finns på plats för att göra upp om SM medaljerna. Den starkast lysande stjärnan av Tove Alexandersson. Dubbel världsmästarinna för ett par veckor sedan och i söndags överlägsen vinnare av SM långdistans i västra Blekinge. 

Men Tove och de andra landslagsstjärnorna utmanas av många andra hungriga löpare. Bland annat flera lokala löpare som kommer att vara med och kämpa om frmskjutna placeringar. 

Vi har försökt göra tävlingarna så publikvänliga som det går med bra speakrar som ska hjälp er att hänga med på vad som händer. På finaltävlingarna har vi lagt in varvningar vid målet så ni ska få se löparna flera gånger.

Det går att följa våra SM-tävlingar live hemma vid datorn. Vi sänder ljud, liveresultat och även den del gps-tracking. Men vi hoppas också att många tar chansen att besöka våra tävlingsarenor och se orientering på plats.

DatumTävlingKlockslagSamlingsplats
Fredag 23 september Medeldistans kval Start från 10.00 Porsgöl norr om Karlskrona. Vägvisning från väg 28 i Rödeby eller från Flyeryd på vägen mellan Augerum och Torsås. Karta med vägvisning
Lördag 24 september Medeldistans final A-finaler 10.30-14.30 Samma som fredagens kval.
Söndag 25 september Stafett 09.30-13.00 Bussevik på Torhamnslandet öster om Karlskrona. Vägvisning från E22 i Jämjö. Karta med vägvisning

Parkeringsavgiften är 20 kronor per tävlingsdag. Samåk gärna. Vid tävlingsarenorna finns det försäljning av fika och annan förtäring.

Uppdaterad: 20 SEP 2016 01:37 Skribent: Johan Swartz
E-post: This is a mailto link
Till svenskorientering.se
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar