Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
In English
Hoppa till sidans innehåll

Motion


Under sommarhalvåret arrangeras flera motionsserier i distriktet. Det är träningstävlingar med banor för både nybörjare och erfarna.

Veckoturen arrangeras av klubbar i de östra delarna av distriktet. Skärmjakten arrangeras av klubbar i de västra delarna och Allemansluffen i de sydvästra delarna.

Alla är välkomna, man behöver inte vara medlem i en klubb för att delta. Oftast görs anmälan och betalning (kontant, ibland Swish) på plats.

I november-december arrangerar Gävle OK och Valbo AIF det populära Lussetåget. Det är kvällstävlingar fyra veckor på raken där det krävs att man har pannlampa. Bland deltagarna lottas det sedan ut priser, bland annat en julskinka.

Hittaut är ett friskvårdsprojekt som pågår maj - september med karta och modern teknik i fokus. Det är ett enkelt och roligt sätt att få motion samtidigt som du upptäcker nya och vackra platser i din kommun. 

Naturpasset är ett populärt sätt att komma ut i naturen. Kartor finns till försäljning runtom i Sverige och du väljer själv när du vill ge dig ut. 

Uppdaterad: 05 DEC 2013 21:32 Skribent: Mattias Eklund
E-post: This is a mailto link
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Gästriklands Orienteringsförbund
Tegnérvägen 12B
802 67 Gävle

Kontakt:
Tel: 0739885541
E-post: patrik.ottoson@gmail...

Se all info