In English
Hoppa till sidans innehåll

Få ny energi i klubben med Ungoteket

02 OKT 2020 15:14
Ungoteket, där unga skapar idrott, laddar inför ytterligare en säsong.
Det är den sjätte omgången som väntar. Vid en tillbakablick kan det konstateras att många klubbar satsar och tror på sina ungdomar!
  • Uppdaterad: 02 OKT 2020 22:43

Totalt är det  28 föreningar som varit medi Ungoteket Väst (Göteborg, Bohuslän-Dal och Västergötland) genom åren, några två gånger. I utvärderingarna är det nästan alltid det egna projektet, där man får hitta på ett eget arrangemang och genomföra det tillsammans med sina klubbkamrater, som är det som nämns som höjdpunkten under ungotekettiden.

Det är väldigt roligt att se hur engagerade och duktiga ungdomarna är när de får chansen. Extra roligt är när "gamla" ungoteketdeltagare dyker upp igen som arrangörer och ledare. Det finns de som varit tävlingsledare och banläggare på större tävlingar, ungdomsledare i klubben, styrelserepresentanter, ritat kartor och de som har hittat på fler nyskapande arrangemang. 

Två fina exempel är OK Gipen och OK Orinto. Gå in på Ungotekets sida https://klubb.ungoteket.se/orientering/ och läs om vad som har hänt efter Ungoteket i dessa klubbar. 

Nu är det snart dags för nästa omgång. Anmälan är öppen fram till 14 oktober. Hittills är  Tolereds AIK  den Göteborgsklubb som har anmält ett team. Förhoppningsvis är det några till som vill haka på.

Anmälan och mer information finns här: https://klubb.ungoteket.se/orientering/2020/09/08/anmalan-oppen-till-ungoteket-vast/

Skribent: Bertil Åkesson
E-post: This is a mailto link

Nybörjarkurs för vuxnaNybörjarkurs för vuxna

 Hittaorientering

Eventor-loggaGrenar

skidorientering

mountainbikeorientering

precisionsorientering

Motionsaktiviteter

Hittaut.nu

Naturpasset

Motiosorientering logga

Elitmiljö

Elitmiljö Göteborg

Projekt

Utvecklingsmiljö GBG

Postadress:
Göteborgs Orienteringsförbund
Orienteringens Hus, Skatås
416 55 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031256020
E-post: orientering.goteborg...