In English
Hoppa till sidans innehåll

Rapport från träff 18 maj

19 MAJ 2022 10:32
Ett lite mindre gäng juniorer och undertecknad samlades igår vid FOL:s klubbstuga för träning och träff. Tack Johan och Melker för arr!
  • Skapad: 19 MAJ 2022 10:32

Vi ser tydligt att juniorträffarna är som mest välbesökta under vinterhalvåret, troligen för att det då är mindre annat som konkurrerar. Vi som träffades har gjort lite planer för det som komma skall vilket redovisas nedan:

Juni: Ingen träff eller träning

Juli: Social träff under O-ringen veckan. Uppstyrning och information kommer i Facebook-gruppen. (https://www.facebook.com/groups/727397507912271)

Augusti: Melker och Simon tittar på möjligheter för att ordna ett läger i fjällen, preliminärt vecka 32. Mer information och intresseanmälan kommer.

September: Vi startar hösten med en träning/träff onsdagen 21/9 som arrangeras av Oscar och Johan (GSK). 

Oktober: Vi tittar på om intresse finns att åka upp till Daladubbeln 14-16/10. Alfred (Alehof) kollar av intresse och börjar dra i saken i slutet av sommaren. 

November: Träning och planeringsträff. Preliminärt sista helgen i november. Föreslagen arrangör finns, men ännu ej avstämt. 

GM går detta år i Söderköping/Norrköping 12-14 augusti. Det fanns ingen bland de som träffades som nu hade planer på att åka. Det finns dock fler juniorer än de som sågs i onsdags. Är du sugen på GM och vill få med flera, skriv i Facebook-gruppen för att pejla intresse så borde det gå att ordna en resa och lag till stafetten. 

Skribent: Stefan Roos
E-post: This is a mailto link

Nybörjarkurs för vuxnaNybörjarkurs för vuxna

 Hittaorientering

Eventor-loggaGrenar

skidorientering

mountainbikeorientering

precisionsorientering

Motionsaktiviteter

Hittaut.nu

Naturpasset

Motiosorientering logga

Elitmiljö

Elitmiljö Göteborg

Projekt

Utvecklingsmiljö GBG

Postadress:
Göteborgs Orienteringsförbund
Orienteringens Hus, Skatås
416 55 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031256020
E-post: orientering.goteborg...