In English
Hoppa till sidans innehåll

Träna orientering i påsk

03 APR 2020 11:28
Under påskveckan arrangeras ingen GBG Teknikträning, men för de som vill passa på att komma ut i skogen och träna orientering finns det en hel del som har genomförts tidigare att välja på.
  • Uppdaterad: 03 APR 2020 11:28

Alla träningar som använts på GBG Teknikträning är arkiverade och finns tillgängliga via Göteborgs OFs  hemsida . Dessa träningar kan vem som helst ladda ner och ge sig ut på. Priset är 40 kr, men för de som representerar Göteborgsklubbar subventionerar Göteborgs OF med halva kostnaden.

Banorna har svart svårighet, men det finns nästan alltid ett förslag på an avkortad variant. Ofta finns den även i skala 1:7 500, men inte alltid. Det går fint att kolla hur banan ser ut innan man beställer den, klicka på "Förhandsvisning", så visas den.

Om man vill beställa den klickar man på träningens datum och namn och då dyker det upp ett beställningsformulär. Fyll i namn, klubb och E-post och om du beställer åt flera, antalet kartor som kommer att skrivas ut. Anger du namnet på de andra kommer deras namn också med i sammanställningen, som skickas till klubben i slutet av året.

Om du inte tillhör någon orienteringsklubb anger du "Klubblös" och din adress, så får du en faktura på dina avgifter i slutet av året.

Direkt efter att beställningen har gjorts kommer länkarna och när man klickar på dem får man upp PDFer för egen utskrift. 

På nästan alla träningar är kontrollpunkterna markerade med snitslar av lätt nedbrytbart material, som får hänga kvar. De försvinner snabbt när de hamnar på marken, men ofta blir de ofta kvar i åtminstone ett halvår. Undantaget är Biskopsgården 2019-09-12, Lexby 2020-02-08 och Rannebergen  2020-03-21, där skärmar användes vid träningstillfället. I Rannebergen hänger skärmarna kvar för tillfället, men kommer att tas in inom kort.

Träningarna är lämpliga att använda för enskild träning eller för en mindre grupp. Om man är fler än 3-4 personer som tänker träna tillsammans kollar man med klubben som har kartan om det är OK. Mailadress till kontaktpersonen finns angiven för respektive träning.

Hoppas att detta kan vara ett bra alternativ för alla som gillar att orientera.

Skribent: Bertil Åkesson
E-post: This is a mailto link

Nybörjarkurs för vuxnaNybörjarkurs för vuxna

 Hittaorientering

Eventor-loggaGrenar

skidorientering

mountainbikeorientering

precisionsorientering

Motionsaktiviteter

Hittaut.nu

Naturpasset

Motiosorientering logga

Elitmiljö

Elitmiljö Göteborg

Projekt

Utvecklingsmiljö GBG

Postadress:
Göteborgs Orienteringsförbund
Orienteringens Hus, Skatås
416 55 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031256020
E-post: orientering.goteborg...