In English
Hoppa till sidans innehåll

Naturpasset


Vad är Naturpasset?
Naturpasset står för en trivsam skogsvistelse med kartan i handen. Det är kartan som är ditt "pass" till naturen och orienteringskontrollerna. Samtidigt som du får frisk luft och motion bidrar aktiviteter som Naturpasset till bättre hälsa och ökat välbefinnande.

Naturpasset arrangeras av orienteringsklubbar runtom i landet, även här i Göteborg. Information om Naturpassen i Göteborgsområdet hittar du här. Klubbarna har satt ut ett stort antal orienteringskontroller i lättillgängliga skogspartier. De flesta kontrollpunkterna är lätta, några lite klurigare. Vissa Naturpass är anpassade för att passa personer som blivit ordinerade fysik aktivitet på recept FaR. Du kan besöka kontrollerna när du vill, hur ofta du vill, ensam eller tillsammans med familjen eller någon kompis. Det finns ingen tidtagning. Om du registrerar dig finns chans att vinna utlottade priser. 

Du behöver inga förkunskaper och ingen speciell utrustning. Kompass kan vara ett hjälpmedel, men det går bra utan. Kläder för utevistelse räcker bra.

Mer information om Naturpasset finns på Svenska Orienteringsförbundets hemsida

Uppdaterad: 07 JUN 2016 16:35 Skribent: Bertil Åkesson
E-post: This is a mailto link

Nybörjarkurs för vuxnaNybörjarkurs för vuxna

 Hittaorientering

Eventor-loggaGrenar

skidorientering

mountainbikeorientering

precisionsorientering

Motionsaktiviteter

Hittaut.nu

Naturpasset

Motiosorientering logga

Elitmiljö

Elitmiljö Göteborg

Projekt

Utvecklingsmiljö GBG

Postadress:
Göteborgs Orienteringsförbund
Orienteringens Hus, Skatås
416 55 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031256020
E-post: orientering.goteborg...