In English
Hoppa till sidans innehåll

Landslagsbesök hos Svaide Roma SOK!

22 OKT 2021 13:24
Stjärnkampsvinsten till Svaide Roma SOK var besök av två av våra landslagslöpare, Simon Imark och Karolin Ohlson. Igår kväll inför Swedish League finalen i helgen, gästade de Svaide Roma SOK:s barn- och ungdomar!
  • Skapad: 22 OKT 2021 13:24

Svaide Roma SOK:s grupp vann förra årets lottning i Stjärnkampen. Stjärnkampen är en ungdomssatsning som Svenska Orienteringsförbundet anordnar. Det var 40 olika uppdrag man kunde göra och ett uppdrag gav en lott i dragningen. Priset var att Karolin Ohlsson och Simon Imark kom på besök och höll i en träning. Torsdag 21/10 var det dags. Simon och Karolin hade lagt en nattdiamant som vi genomförde med masstart. Det var ganska klurigt då många i gruppen precis börjat med natt och det är tätt med enesbuskar runt Svaidestugan. Att årets höststorm även pågick gjorde det inte lättare. Alla deltog med glädje och utifrån sin bästa förmåga. 

Efter träning var det ombyte sedan fika i stugan. Under fikat gick Karolin och Simon igenom övningen och gav tips på olika vägval och några av ungdomarna fick visa hur de sprang och tänkte. De fick ge tips till stjärnorna som inte var så vana med att springa i vår terräng. De hade även satt ihop en Kahoot där vi fick gissa bästa vägvalet och det var svårt. Det var från tävlingar eller träningar som Simon och Karolin gjort i olika delar av Sverige och Europa. En utmaning men roligt. Sist fick vi ställa frågor och ta selfies med dem.

En kul kväll som inspirerade många och vi ser fram emot att träffa dem igen, främst nu i helgen men även framöver. 

Ledare Viktoria Olsson, Svaide Roma SOK

Skribent: Anna Samelius
E-post: Adressen Gömd

idrottens_o_logo

REGION GOTLAND

Logga_GT

intersportkneippbynGA

 

Klubbar på Gotland

bro ok liten

hansalogga

Svaide Roma W

VIF Gute SOK kopiera

vok

garda ok boxbild

Garda IK boxbild

Postadress:
Gotlands Orienteringsförbund
Box 1030, Färjeleden 5
621 21 Visby

Kontakt:
Tel: 0498207066
E-post: Info.gotland@oriente...

Se all info