In English
Hoppa till sidans innehåll

Med flaggan i topp på 25-manna!

14 OKT 2019 13:17
Gotland ställde upp med fyra lag på 25-mannastafetten i lördags. Inte illa att stå på startlinjen med 100 löpare och utöver det lagledare, fixare, coacher och hejarklack! Bästa placeringen på 7 år och alla fyra lagen sprang finfint!
  • Skapad: 14 OKT 2019 13:17

Att få 100 löpare att hålla ihop sin bana, stämpla alla stämplar och kämpa med ett smile på läpparna - det är laginsats på toppnivå! Alla fyra lagen gjorde fina insatser och våra yngre löpare höll ihop det riktigt fint i Stockholmsterrängen, som är lite klurig när man kommer från vår delajfattiga och rätt platta ö. 

Lag 1 sprang fint hela vägen och hade vi haft en lite mer löpstark siststräckslöpare hade det kunnat bli tangering av bästa resultatet någonsin för oss när vi sprungit för Gotland. Nu slutade lag 1 på en 76:e plats, vilket är vårt näst bästa resultat sen vi började springa tillsammans. Bra kämpat allihopa!

Lag 2-4 sprang finfint och mellan lag 2 och lag 3 var det kamp väldigt länge. Lag 3 ordnade näst bästa lagplacering för Gotland på en 221 plats, lag 3 slutade 236:a och lag 4 på plats 297. Grattis alla kämpande löpare till fina orienteringslopp!

Utöver själva stafetten så sprang många medeldistansen i söndags och många ben och huvuden var lite trötta... men fina insatser även där av flera löpare. Sen är 25-manna vår gemensamma resa, där vi lär känna varandra än mer. Vi spenderar hela lördagen tillsammans på arenan, umgås hela kvällen trötta och fina och sen har vi även söndagen till att utöva vår idrott i fin terräng samt umgås och prata framtid för orienteringsgotland!

Tack reseledare, lagledare och alla andra involverade, för en fin gemensam resa och nya inspirerande idéer!

Skribent: Anna Samelius

idrottens_o_logo

REGION GOTLAND

Logga_GT

intersportkneippbynGA

 

Klubbar på Gotland

bro ok liten

hansalogga

Svaide Roma W

VIF Gute SOK kopiera

vok

garda ok boxbild

Garda IK boxbild

Postadress:
Gotlands Orienteringsförbund
Box 1030, Färjeleden 5
621 21 Visby

Kontakt:
Tel: 0498207066
E-post: Info.gotland@oriente...

Se all info

Annons