In English
Hoppa till sidans innehåll

Så är det dags för Swedish League final!

22 OKT 2021 13:36
På lördag och söndag, vid Othemmars i Othem och över ett stort område på File Hajdar kommer de bästa svenska löparna och en del internationella löpare avgöra Swedish League!
  • Skapad: 22 OKT 2021 13:36

Starka startfält med Tove Alexandersson, Gustav Bergman och en massa andra vassa löpare och en terräng som inte alla är helt vana vid, kommer att ge spännande tävlingar både lördag och söndag! Helgens tävling är en World Ranking Event i seniorklasserna och hela orienteringsgotland är stolta över att Gotlands Bro OK tagit på sig detta stora arrangemang. Det blir både Swedish League avslutning med final på söndag för junior- och senioreliten samt tävlingen Helg utan älg för alla barn, ungdomar, unga vuxna, medelålders och äldre. Totalt ca 1800 startande per dag och till det tillkommer direktanmälan på plats.

Det är så roligt att få ta emot löpare från hela landet och andra länders landslagslöpare! Ett jättearrangemang där arena, dusch, cafeteria, livebevakning från mitt i skogen, parkering, karantän för eliten, toaletter mitt i skogen vid starterna m.m. har byggts upp de senaste veckorna. Lägg där till samråd med Länsstyrelsen åren innan för att få tillstånd att vara i området, markägarkontakter, jaktlagskontakter, revidera karta över ett stort område och sedan ifjol banläggning för alla banor – från elitbanor till barnbanor. Ett imponerande arbete ideellt, som vi inom orienteringen ibland glömmer för det är ju så vi gör. Stort tack till alla inblandade!

Är ni nyfikna på arrangemanget hittar ni information här!

Skribent: Anna Samelius
E-post: Adressen Gömd

idrottens_o_logo

REGION GOTLAND

Logga_GT

intersportkneippbynGA

 

Klubbar på Gotland

bro ok liten

hansalogga

Svaide Roma W

VIF Gute SOK kopiera

vok

garda ok boxbild

Garda IK boxbild

Postadress:
Gotlands Orienteringsförbund
Box 1030, Färjeleden 5
621 21 Visby

Kontakt:
Tel: 0498207066
E-post: Info.gotland@oriente...

Se all info