In English
Hoppa till sidans innehåll

Skolgårdskartor

02 APR 2019 10:19
GOF har skrivit avtal med Region Gotland där GOF under 2018 och 2019 ska revidera alla kommunala skolgårdskartor, så att skolorna har bra kartmaterial för sin undervisning. Nu finns en flik på GOF:s hemsida som heter ”skola”.
  • Skapad: 02 APR 2019 10:19

Där finns nu de 13 skolgårdskartor som är reviderade. De ligger som en pdf så att lärarna kan skriva ut kartan i A4 direkt. Det finns även några banförslag som lärarna kan skriva ut, om de inte vill rita egna banor. Under 2019 kommer resterande skolgårdskartor revideras och de läggs upp efter hand på GOF:s hemsida. De flesta av dessa kommer att revideras under sommaren.

Avtalet gäller alltså att GOF reviderar skolgårdskartorna på de kommunala skolorna, så att lärarna har bra skolgårdskartor att bedriva undervisning på. Att kartorna görs till pdf, så att lärarna själva kan skriva ut skolgårdskartorna, samt att några banförslag finns upplagda. Övriga kartor och hjälp med övningar sker som vanligt via orienteringsföreningarna, om föreningarna har möjlighet att bistå med stöd.

Skribent: Anna Samelius

idrottens_o_logo

REGION GOTLAND

Logga_GT

intersportkneippbynGA

 

Klubbar på Gotland

bro ok liten

hansalogga

Svaide Roma W

VIF Gute SOK kopiera

vok

garda ok boxbild

Garda IK boxbild

Postadress:
Gotlands Orienteringsförbund
Box 1030, Färjeleden 5
621 21 Visby

Kontakt:
Tel: 0498207066
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Manage Preferences

Annons