In English
Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen omvald på Årsmötet

12 MAR 2021 08:55
Den 3 mars genomförde Gotlands Orienteringsförbund sitt Årsmöte. I år digitalt. Ann-Sofie Olsson sitter kvar som ordförande och övriga ledamöter är kvar. Styrelsen ser fram emot ett år där vi kan komma tillbaka och få umgås mer igen!
  • Skapad: 12 MAR 2021 08:55

År 2020 var ett annorlunda år, där många tävlingar och gemensamma läger, resor och aktiviteter fick ställas in. Där ni i föreningarna fick ställa om er träningsverksamhet till små grupper vid olika tider, bara unga en tid, äldre fick träna men själva i sin lilla gemenskapsgrupp. Ingen social samvaro. Föreningarna har löst detta på olika sätt och med olika uppfinningsrikedom, men det fina är att mycket verksamhet har genomförts på ett annat sätt. Kanske framför allt för våra yngre barn och ungdomar, men även alla veckans banor som nyttjats på kors och tvärs av många. 

Hittaut mottogs varmt och arbetsgruppen har till i år utvecklat vårt gemensamma Hittaut. Nu planerar vi för att få öppna upp, att ta emot nya orienterare i alla åldrar. Vi håller tillsvidare i vår träningsverksamhet i små grupper vid olika tidpunkter - så kommer den tid då vi återgår till det ordinarie men med många nya sätt att träna och tar med oss dessa goda nya idéer blandat med det traditionella.

Skribent: Anna Samelius
E-post: Adressen Gömd

idrottens_o_logo

REGION GOTLAND

Logga_GT

intersportkneippbynGA

 

Klubbar på Gotland

bro ok liten

hansalogga

Svaide Roma W

VIF Gute SOK kopiera

vok

garda ok boxbild

Garda IK boxbild

Postadress:
Gotlands Orienteringsförbund
Box 1030, Färjeleden 5
621 21 Visby

Kontakt:
Tel: 0498207066
E-post: Info.gotland@oriente...

Se all info