In English
Hoppa till sidans innehåll

Ungdomar och juniorer på StOF träff 11 januari!

12 JAN 2020 22:32
7 ungdomar och 7 juniorer deltog på årets första StOF träff, där de tränade med fokus på fart i olika terräntyper och där ungdomarna fick lyssna på Simon Hector på e.m. medans juniorerna körde OL intervaller.
  • Skapad: 12 JAN 2020 22:32

Vi på Gotland är tacksamma för att vi får hänga med Stockholms OF på deras 15-16års träffar samt deras junior/senior träffar! En bra möjlighet att både utvecklas inom orienteringen och skapa nya vänner och kontakter!

I lördags var första träffen och 15-16åringarna tränade på förmiddagen, där de fick springa en bana i olika terrängtyper och sedan med hjälp av winsplit och livelox se vilka terrängtyper de är starka i och vilka de kan utveckla. På eftermiddagen höll Simon Hector föreläsning med fokus på analys - före, under och efter lopp. 

Juniorer och seniorer hade samma träning på förmiddagen, men lite längre : ) Många stumma och trötta ben var det vid lunchen. På eftermiddagen genomfördes OL-intervaller (Tennis-OL). Fantastiska arrangörer som satt ihop väldigt jämna grupper. Denna gång var det Tullinge SK och Tumba Mälarhöjden som ordnade allt och vi vill ge dem ett stort tack för att vi får vara med! Tack även StOF!

14 nöjda och glada ungdomar och juniorer var det och två glada ledare!

Skribent: Anna Samelius

idrottens_o_logo

REGION GOTLAND

Logga_GT

intersportkneippbynGA

 

Klubbar på Gotland

bro ok liten

hansalogga

Svaide Roma W

VIF Gute SOK kopiera

vok

garda ok boxbild

Garda IK boxbild

Postadress:
Gotlands Orienteringsförbund
Box 1030, Färjeleden 5
621 21 Visby

Kontakt:
Tel: 0498207066
E-post: Info.gotland@oriente...

Se all info

Annons