In English
Hoppa till sidans innehåll

Viktig info från GOF styrelse!

31 MAR 2020 12:50
Vid gårdagens (måndag 30 mars) möte med Gotlands Orienteringsförbunds styrelse beslutades att vi orienterar på Gotland skall följa Folkhälsomyndighetens och Svenska Orienteringsförbunds rekommendationer för att minimera spridande av Coronaviruset.
  • Uppdaterad: 31 MAR 2020 12:50

Vi ställer in samtliga planerade tävlingar (Nationell, Distrikts och När tävlingar) från nu och fram till 31 maj 2020.

Det gäller även klubbarnas arrangemang som är öppna för deltagare från andra klubbar. Exempel på arrangemang är MOL, cuper, Mtbo, läger mm. Kommer det nya rekommendationer kommer vi givetvis att anpassa oss till dessa.

Eric Johansson, GOF:s tävlingsansvarig kommer att ändra statusen ”Inställt” på de tävlingar och arrangemang som finns registrerade i Eventor.

Ta del av PM:et som Eric Johansson tagit fram och som beslutet grundade sig på här!

Klubbarnas egna aktiviteter kan givetvis fortsätta om man följer de rekommendationer som finns. Var kreativ och hitta nya lösningar, tänk utanför den vanliga boxen hälsar Eric!

Det tävlingar som nu ställs in under våren skall vi i möjligast mån försöka genomföra under hösten. Eric Johansson, GOF:s styrelse och föreningarnas tävlingsansvariga återkommer med förslag på nya datum när vi vet mera, när vi ser en ljusning att restriktionerna skall förändras i positiv riktning och när SOFT:s flytt av tävlingar till hösten är gjord.

Prioriteringen för orienteringen på Gotland blir att i först hand ge ungdomar möjlighet att få tävla och att vårens DM tävlingar kan genomföras.

Sprid information vidare inom klubben!

Skribent: Anna Samelius
E-post: Adressen Gömd

idrottens_o_logo

REGION GOTLAND

Logga_GT

intersportkneippbynGA

 

Klubbar på Gotland

bro ok liten

hansalogga

Svaide Roma W

VIF Gute SOK kopiera

vok

garda ok boxbild

Garda IK boxbild

Postadress:
Gotlands Orienteringsförbund
Box 1030, Färjeleden 5
621 21 Visby

Kontakt:
Tel: 0498207066
E-post: Info.gotland@oriente...

Se all info

Annons