In English
Hoppa till sidans innehåll

Tävla & Träna


Detta gäller under våren 2020 för all tävlings- och träningsverksamhet p.g.a. Coronaviruset och att minska smittspridningen, läs här!

Veckans Bana under våren 2020 hittar ni i menyn till vänster!!!

NEDAN INFO OM ARRANGEMANG GÄLLER INTE TILLSVIDARE!

En översikt över arrangemang på Gotland 2020, från motions- och träningsarrangemang till våra större tävlingar, samt läger och värdetävlingar finns att läsa här!

Årets Vårläger - familjelägret för alla - genomförs i år på Fårö men p.g.a. Coronavirus genomförs det som dagläger med egen matsäck och ombyte ute, se PM här! (planen var läger den 27-29 mars - Inbjudan hittar ni här!)

Våra fantastiska ungdomar har gjort en introduktionsfilm om hur det går till på en orienteringstävling, från anmälan, tävlingen till hur du kan se ditt resultat m.m. efter genomförd tävling. Se filmen här!

I spalten till vänster hittar du tävlingsprogram och information om våra pakettävlingar under fliken orienterapagotland. Du hittar också programmet för våra Motionsorienteringar och en hel del annat.

Tävlingsprogram 2020 med kartor som används kommer ni att hitta tillvänster - när det är klart i början av mars! Glöm inte att kartorna är avlysta, så ni inte åker dit och tränar!

Uppdaterad: 25 JAN 2018 09:19 Skribent: Anna Samelius

idrottens_o_logo

REGION GOTLAND

Logga_GT

intersportkneippbynGA

 

Klubbar på Gotland

bro ok liten

hansalogga

Svaide Roma W

VIF Gute SOK kopiera

vok

garda ok boxbild

Garda IK boxbild

Postadress:
Gotlands Orienteringsförbund
Box 1030, Färjeleden 5
621 21 Visby

Kontakt:
Tel: 0498207066
E-post: Info.gotland@oriente...

Se all info

Annons