In English
Hoppa till sidans innehåll

Tävla & Träna


Sommaren 2021 träningsmöjligheter på Gotland hittar ni här!

Vi har fortsatt en pandemi och Sveriges restriktioner bygger mycket på alla individers egenansvar för att minska smittspridningen. Alla verksamheter ska utformas så att varje enskild individ kan ta det ansvar en har för att minimera smittspridningen. Svenska orienterinsgförbundet har bra info om hur föreningarna fotsatt kan hålla igång tränings-verksamhet, lägerverksamhet för barn och ungdoim samt arrangera mindre tävlingar, läs och håll er uppdaterade på svenskorientering.se 

Vad gäller våra arrangemang så kommer information från Riksidrottsförbundet (RF) och vidare genom Svenska Orienteringsförbundet (SOFT). Du ser programmet för våra Motionsorienteringar i fliken till vänster, de kommer att genomföras som veckans banor under våren och sommaren. Vi håller i och håller ut - ni är fantastiska!

Våra fantastiska ungdomar gjorde för ett par år sedan en introduktionsfilm om hur det går till på en orienteringstävling, från anmälan, tävlingen till hur du kan se ditt resultat m.m. efter genomförd tävling. Se filmen här!

Mer information om våra pakettävlingar kommer när vi vet mer om läget - ni kommer att hitta det under fliken orienterapagotland.

Uppdaterad: 25 JAN 2018 09:19 Skribent: Anna Samelius

idrottens_o_logo

REGION GOTLAND

Logga_GT

intersportkneippbynGA

 

Klubbar på Gotland

bro ok liten

hansalogga

Svaide Roma W

VIF Gute SOK kopiera

vok

garda ok boxbild

Garda IK boxbild

Postadress:
Gotlands Orienteringsförbund
Box 1030, Färjeleden 5
621 21 Visby

Kontakt:
Tel: 0498207066
E-post: Info.gotland@oriente...

Se all info

Annons