In English
Hoppa till sidans innehåll

v.18


Inför Valborgshelgen erbjuds Långsträckor på Torsburgenkartan (Mellan och Lång bana) och en kortare bana med riktningsändringar, samt en medeldistans öster om Visby, som är gjord av Mattias Levin.

Torsburgen:

Samlingsplatsen är grusgropen nära avfarten mot Fjäle, på vägen mot Ljugarn. Här hänger blåvita snitslar, men de kan vara lite "trötta". Det är ett raserat stängsel på väg in och ut från ettan - så var försiktiga! Samt att det är en ny rågång väster om 3:an på långa och mellanbanan. 

Inför träningen: Pannben på långsträckorna – tänk att det ska matas på, sen lugnt in mot kontroller och riktningsbyten. Målsättning – hög fart på stora delar av långsträckorna, trafikljus och få misstag. Lätt fixar ni det om ni är fokuserade!

Kort i 1:7 500

Mellan 1:10 000

Lång 1:10 000

Öster om Visby

Här hänger toapapper uthängt som kontroller : ) Man tager vad man haver! En finurlig bana av Mattias Levin. Tyvärr har jag bara denna bana som en pdf - så vill man ha 1:7 500 kanske man har en gammal karta hemma som man kan rita över banan på för hand. Kolla vad banan heter - så har ni lite koll!

Medeldistans 1:10 000 

Uppdaterad: 29 APR 2020 18:32 Skribent: Anna Samelius
Epost: Adressen Gömd

idrottens_o_logo

REGION GOTLAND

Logga_GT

intersportkneippbynGA

 

Klubbar på Gotland

bro ok liten

hansalogga

Svaide Roma W

VIF Gute SOK kopiera

vok

garda ok boxbild

Garda IK boxbild

Postadress:
Gotlands Orienteringsförbund
Box 1030, Färjeleden 5
621 21 Visby

Kontakt:
Tel: 0498207066
E-post: Info.gotland@oriente...

Se all info

Annons