In English
Hoppa till sidans innehåll

Idrott Online


Bakgrund

IdrottOnline introducerades 2007 med målet att kunna erbjuda svensk idrott en stabil och driftsäker plattform för administration och kommunikation. 
Beslutet att övergå till IdrottOnline berodde på att tidigare system inte längre levererade en stabil drift och utvecklingsmöjligheterna var begränsade. I beslutet låg också att utveckling och drift ska ske i Riksidrottsförbundets egen regi men i samarbete med externa leverantörer och samarbetspartners.
Med IdrottOnline erbjuds idrottens förbund och föreningar ett användarvänligt system för att skapa, uppdatera och vidareutveckla sina hemsidor men också administrera sin idrottsverksamhet. 

 

Administrationsverktyget IdrottOnline

Genom att utnyttja de funktioner som finns i det administrativa verktyget i IdrottOnline skapar föreningen säkra och snabba rutiner för den egna administrationen.  
Medlemsregister Uppgifter till medlemsregistret importeras enkelt från till exempel ett excelark och kan lika enkelt exporteras från registret på samma sätt. Ur medlemsregistret är det också lätt att ta fram e-postlistor och skriva ut adressetiketter. Adresserna uppdateras regelbundet via samkörning med SPAR-registret som har folkbokföringsadresserna.


Tävlingsadminstrativt system SF har möjligheten att integrera sitt tävlingssystem med IdrottOnline, vilket förenklar och förbättrar anmälan, serie- och resultatredovisning.


LOK-stödsredovisning All hantering av lokalt aktivitetsstöd sker digitalt via IdrottOnline. Med allt inlagt i systemet kan en tränare  sedan via sin mobil registrera de som är närvarande vid en träning och på så vis slippa sitta och sammanställa alla närvarokort vid redovisningsperiodens slut. 


Licensmodul För de idrotter där licenser används finns en licensmodul som gör det enkelt att hantera både person- och laglicenser.


Ekonomi/bokföring Swedbank och Speedledger erbjuder möjligheten till E-bokföring inom IdrottOnline. Genom E-bokföringen har föreningen möjlighet att föra över medlemmarna från medlemsregistret och få tillbaka information om vilka medlemmar som har betalat sina medlemsavgifter. 


Årsrapport Via IdrottOnline kan föreningen enkelt skicka in årsrapporten till sitt SF.


Utbildningsmodul Här kan föreningen göra anmälningar till kurser och utbildningar hos SF och SDF samt att redovisa egna utbildningar direkt till SISU Idrottsutbildarna.

Läs mer om IdrottOnline här!

Uppdaterad: 20 JAN 2014 21:29 Skribent: Lars Edberg
Epost: This is a mailto link
Partners
 Våra partners
Länkar
Ut i det fria
full koll

Postadress:
Hallands Orienteringsförbund
Bernt Andersson, Pastillgränden 36
434 32 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Manage Preferences

Annons