Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
In English
Hoppa till sidans innehåll

JHOF:s Ungdomsserie 2021


Välkomna till årets ungdomsserie arrangerad av orienteringsklubbar i Jämtland i samarbete med J/H orienteringsförbund. U-serien riktar sig till barn och ungdomar upp till 16 år.

OBS!! På grund av rådande Covid-restriktioner kommer deltävling 1 och 2 att avvika från planerat förfarande med lottad startlista och istället genomföras med fria starttider även för klasserna H/D10 – 16.

Delta i 5 av 7 deltävlingar och få en pokal. Du kan delta i vilken klass du vill och i olika klasser vid olika tävlingar.

Fina priser kommer också att lottas ut bland de som deltagit i minst 5 av tävlingarna. 

De öppna banorna kan springas med eller utan tidtagning.

Anmälan sker till varje individuell tävling via Eventor. I åldersklasserna sker start enligt lottad startlista. Deltagare i öppna klasser får starta när som helst inom ett tidsintervall som presenteras på respektive deltävlings hemsida. I öppna klasser får man springa tillsammans med kompis eller förälder medan man i åldersklasserna springer själv.

Ingående deltävlingar:

18 maj kl 12.00 – 19 maj kl 20.00: Frösö 5-dagars

https://eventor.orientering.se/Events/Show/36008

25 maj Skogsfemman – Östersunds OK

https://eventor.orientering.se/Events/Show/36062

15 juni Skogsfemman – Frösö IF

https://eventor.orientering.se/Events/Show/36009

15 augusti NM långdistans – Östersunds OK / Frösö IF / OK Storsjön

4 sept DM medeldistans – Åre OK

11 sept Loffelunken - ÖOK

24 sept Natt-DM – Brunflo IF

Information, PM, anmälningstider, startlista och kontaktpersoner för respektive deltävling hittar ni på: https://eventor.orientering.se/Events - sortera på Jämtland/Härjedalen och visa ”alla tävlingar” 

Sammanlagt serieresultat:
För klasserna H/D 14 samt H/D 16 summeras Ungdomsserien i en sammanlagd slutställning enligt separat poängräkning där de fem bästa resultaten räknas. Se separat sida här till vänster.

Prisutdelning:

Prisutdelning av pokaler samt utdelande av utlottningspriser sker vid separat aktivitet efter sista deltävling – mer information och inbjudan kommer!

Covid-19:

Vi har alla anpassat våra liv och aktiviteter till de restriktioner som Covid-19 fört med sig vilket regleras av Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och Svenska orienteringsförbundet. Vi planerar och bjuder in till denna Ungdomscup med en förhoppning om att gällande restriktioner kommer att lättas under våren, men ny information och anpassningar av arrangemangen kan komma att presenteras. Oavsett det gäller nedanstående:

Arrangörerna av respektive deltävling har ett verksamhetsansvar och är skyldiga att förebygga och förhindra smittspridning. Samtliga deltagare har ett personligt ansvar – håll avstånd – undvik trängsel och stanna hemma vid sjukdomssymptom.

 

 

Kontaktuppgifter vid funderingar om Ungdomscupen:

Samordnare: Martin Ohlsson, 070-5223994, This is a mailto link

Jämtland/Härjedalen OF: Erica Johansson, 070-3327526, This is a mailto link

 

Varmt välkomna önskar:

 

           

 

      

 

Uppdaterad: 07 APR 2021 15:57 Skribent: Roger Ek
E-post: Adressen Gömd
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Jämtland-Härjedalens Orienteringsförbund
Box 384
831 25 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: martin.krokom@gmail....

Se all info