In English
Hoppa till sidans innehåll

Kortbanekarneval i Huli

09 FEB 2022 15:59
Det blev deltagarrekord med råge på korta banan då den sjätte nattcupen avgjordes från Selångers stuga. Peter Erngrund blev den som vann och kan stoltsera med rekordhög segrarpoäng.
  • Skapad: 09 FEB 2022 15:59

Eftersom poängsystemet är designat så att fler deltagare ger högre poäng fick Peter hela 48 poäng för sin seger på Kort vuxna och han klättrade till femte plats i totalen. Han har dock fortsatt en bit upp till ledaren Winn Björklunds 200 poäng.

I Kort ungdom höll förra omgångens trend med fler deltagare i sig. Fem löpare till start och som vanligt Hanna Hässler i topp, både på deltävling och totalt.

Mellan damer fick en ny segrare då Eva Hellman debuterade och segrade. I totalen blev det regimskifte när Wilma Lindström klev förbi Elisabeth Engberg efter sin andraplats. Spännande fortsättning följer.

I mellan herrar blev det seger för Hugo Hässler och det tog honom även upp i totalledning. Även här en jämn och oviss tabell inför avslutningsloppen.

Långa banan fick till skillnad från övriga klasser ett ovanligt tunnt startfält, är det ute att springa långt? Olov Norin var snabbast för andra loppet i rad och klättrade till en delad tredjeplats totalt. Anders Axling har en rätt stor ledning och med sitt flitiga, och även framgångsrika, deltagande ser han ut att räcka hela vägen till totalseger.

Nästa lopp vid Njurundas klubbstuga den 9 februari. Och då får man duscha efteråt, för restriktionerna är hävda.

Här är sidan du ska besöka om du gillar Nattcupen

Skribent: Olov Vikström
E-post: Adressen Gömd
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Medelpads Orienteringsförbund
Nordichallen, Box 890
851 24 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 0706865610
E-post: medelpad@orientering...

Se all info