In English
Hoppa till sidans innehåll

Festlig nattcupspremiär

11 NOV 2020 23:43
  • Skapad: 11 NOV 2020 23:43

Det såg ut som ett tivoli vid Raggestorpet då MOF:s nattcup 2020-2021 drog igång den 4 november. Lampor på bilar, cyklar och pannor lös upp i den mörka skogen och löpardräkter i hela färgspektrat spelade över flexande muskler. I skogen väntade sedan riktigt svåra banor.

Långa banan vanns av unge Hugo Nordlander som spurtade ner Anders Axling och kammade hem hela 51 poäng tack vare det stora startfältet.

I Mellan damer gick segern till Kadri Kalvo som brukar inleda starkt när nattcupssäsongen drar igång. Tvåa var Jenny Eriksson Palmgren.

I klassen Mellan herrar vann Carl Erngrund från Selånger och blev i och med det enda icke-SOK:are att vinna på premiärkvällen.

Korta ungdomsklassen gick till Elisabet Engberg före Alexander Dufva och Kort vuxen utvecklades, som så många gånger förut, till ett triumftåg för Winn Björklund.

58 startande måtte vara nytt deltagarrekord och ledde till att arrangemanget fick delas upp i två olika startgrupper för att linjera med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Nästa deltävling går den 18 november och då välkomnas vi till Indal minsann. Jungfrulig mark för MOF:s nattcup. Kovland arrangerar.

nattcupssidan läser du mer om nattcupen och hittar länkar till nattcupsgodis som anmälan, resultat och livelox.

Skribent: Olov Vikström
E-post: Adressen Gömd
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Medelpads Orienteringsförbund
Nordichallen, Box 890
851 24 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 0706865610
E-post: medelpad@orientering...

Se all info