In English
Hoppa till sidans innehåll

Långa tider på nattcup 8

07 FEB 2020 00:10
Det bjöds på tuffa förhållanden kring Klockarberget i Njurunda på deltävling åtta i MOF:s nattcup. Segertiden var över en timme på långa banan och det är inte ofta.
Endast två lopp kvar och det är fortfarande öppet i alla klasser utom en.
  • Skapad: 07 FEB 2020 00:10

Frida Vikström tog hem Långa och gick i och med det åter upp i totalledning. Anders Axling skuggar och han har ett resultat kvar till maximala sju, vilket kanske ger honom en liten fördel inför slutet då Frida har fyllt sin kvot och endast kan plocka poäng genom att byta ut gamla poäng.

Mellan damer toppas fortfarande av Sofia Lindén som varit flitig med att samla poäng. Julia Nordlander närmar sig i totalen och det blir en hård avslutning. Deltävling åtta vanns av Astrid Rex, hennes första seger.

I Mellan herrar vann som vanligt Mattias Larsson. Femte raka nu och ohotad ledare i klassen.

Kort ungdom fick se regimskifte i totalen då Hugo Hässler passerade Valter Hoffman, efter att ha vunnit deltävlingen, två sekunder före just Valter. Granithårda kamper mellan dessa båda, varje gång.

Kort vuxna är den mest svårtippade klassen. Just nu leder Irené Larsson men Peter Lorentzson, Anders Sundberg och Winn Björklund radar upp sig där bakom och väntar på ett tillfälle att köra om. I Njurunda tog Anders Sundberg etappsegern, första gången för honom denna vinter.

Nästa deltävling den 19 februari med Selånger som värd. Du kommer väl.

Här är nattcupssidan med info och länkar till resultat och annat gottis.

Skribent: Olov Vikström
E-post: Adressen Gömd
Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
Länkar
Svensk orienterings Instagram:

Postadress:
Medelpads Orienteringsförbund
Nordichallen, Box 890
851 24 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 0706865610
E-post: medelpad@orientering...

Se all info

Annons