In English
Hoppa till sidans innehåll

Nyårsfirande på Norra

17 JAN 2019 23:33
Nattcupen firade in det nya året på Norra berget med deltävling 6 Kortklassgiganten Mattias Larsson passade på att kliva upp på mellanbanan, och vann! Mellan herrar är den klass som bjuder på mest dramatik, ständigt nya segrare och tätt i totalen.
  • Skapad: 17 JAN 2019 23:33

Sex olika segrare är det hitills på Mellan herrar. Av de fem som toppar i totalligan är det dock bara ledaren Sven-Erik Sundin som tagit en seger. 37 poäng skiljer mellan ettan och femman och det kan bli en stenhård strid över de återstående deltävlingarna.

I Mellan damer ser Alice Palmgren ut att ha kopplat greppet. Hon tog nu sin tredje raka seger och leder stort i totalen.

På Långa tog Anders Axling sin andra seger och är dessutom den ende som startat i alla deltävlingar vilket ger honom tio bonuspoäng och ett litet ryck i tabellen.

I Kort vuxna var det som vanligt Winn Björklund i topp, men Irene Larsson fortsätter att rada upp andraplatser vilket gör att hon inte är jättelångt efter totalt.

Kort ungdom såg nya segrare då Karin Wiklund och Olivia Karlsson delade segern. Det var Kovlands första för säsongen så nu jublas det i Ånäsparken.

Nästa deltävling ordnar Selånger.

Här hittar ni Nattcupssidan med totalställning och länk till tävlingsprogrammet.

Skribent: Olov Vikström
Epost: Adressen Gömd
Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Medelpads Orienteringsförbund
Nordichallen, Box 890
851 24 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 0706865610
E-post: medelpad@orientering...

Se all info

Annons