In English
Hoppa till sidans innehåll

Stenhård kamp på nattcup 6

10 JAN 2020 23:56
Sjätte deltävlingen i MOF:s nattcup gick i Korsta och bjöd på täta dueller ända fram till målstämpeln.
  • Uppdaterad: 10 JAN 2020 23:56

På Kort ungdom fajtades Valter Hoffman och Hugo Hässler ända in på målenheten och domarna förkunnade dött lopp. 33 friska poäng till båda två och de befäste ställningen som ohotad toppduo. Två poäng skiljer till Valters fördel och ingen annan lär kunna utmana om segern.

Mellanbanans tätkvartett kom över fotbollsplanen på Korstafältet och 15 meter innan målstämpeln lyckades Mattias Larsson, med slocknad pannlampa, tränga sig först igenom grinden i det stängsel som omger planen och blev därmed segrare. Segern innebär att han stärker sitt redan hårda grepp om cuppokalen.

Tvåa och trea genom grinden var Lovisa Dufva och Wilma Larsson som därmed blev etta och tvåa i Mellan damer. Det var första framträdandet i årets cup för båda två och det återstår att se om de återstående deltävlingarna räcker för att de ska komma ikapp totalledaren Sofia Lindén.

Toppkvartetten vid nattcupen, mellanbananTätkvartetten på Mellanbanan. Från vänster Julia Nordlander fyra, Wilma Larsson trea, Lovisa Dufva tvåa och Mattias Larsson etta.

I Kort vuxen blev Winn Björklund segrare. Totalt är det Peter Lorentzson som leder och den klassen ser ut att kunna bli en riktig holmgång på sluttampen.

På Långa banan knep Anders Axling segern och klev upp till andra plats i totalen, endast två poäng efter ledaren Frida Vikström som blev tvåa i Korsta. Med Hannes Lindahl på skadefrånvaro kanske det är Frida och Anders som det ska handla om framåt mars månad då avgörandet ska ske.

Här är länken till Nattcupssidan med information om cupen och länkar till resultat, kartor och info om kommande lopp.

Skribent: Olov Vikström
E-post: Adressen Gömd
Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
Länkar
Svensk orienterings Instagram:

Postadress:
Medelpads Orienteringsförbund
Nordichallen, Box 890
851 24 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 0706865610
E-post: medelpad@orientering...

Se all info

Annons