In English
Hoppa till sidans innehåll

Klubbnyheter


Osynligserie 2020

(2020-04-04 11:39)
Träningsbanor som finns tillgängliga när som helst. Inga kontrollskärmar sätts ut, använd UsynligO appen för att registrera kontrollerna. Lägg upp resultatet om man vill.
 
Söndagen den 5 april kl 10 så avslutar vi vinterns Träning & Teori omgång men detta tillfälle så vänder vi på det till Teori först och Träning som avslutning
 
Alla träningsgrupper kör skate på Södra berget resten av säsongen, med start ikväll. Det blir alltså inte några fler klassiska träningspass i år.
 
Vårruset är inställt. Sundsvall Trail och Blodomloppet har blivit framflyttade. Träningarna kommer anpassas efter de nya direktiven. Viktigast nu är att vi minskar smittspridningen.
 

Tour de Medelpad inställd

(2020-03-29 20:37)
Njurunda OK har tillsammans med de andra arrangörerna beslutat att ställa in tävlingen Tour de Medelpad med anledning av regeringens förbud mot sammankomster med fler än 50 personer.
 
Med tanke på situationen angående coronaviruset, så har vi bestämt att inte arrangera någon nybörjarträning under våren.
 
Se nyhet på hemsida.
 
Lördag 28 mars är det säsongsavslutning för skidorienteringen. Vi åker skidor, grillar och firar vinterns fina framgångar!
 
Lördag 28 mars är det säsongsavslutning för skidorienteringen. Vi åker skidor, grillar och firar vinterns fina framgångar!
 

Klubbarbeta på distans

(2020-03-18 17:07)
Sundsvalls OK har ett eget abonnemang för Office 365. Där delar vi främst filer. Men funkar utmärkt för videomöten. Kommittémöte, kartgenomgång eller socialt umgänge.
 
Coronaviruset påverkar oss alla och orienteringssporten är inget undantag
 
Nästa sista omgången av teori kördes söndagen den 15 mars och här hittar ni materialet
 
Klassiskt vid Hulistugan. Skidskolan har avslutning med fika utomhus. Utifrån läget med Corona hålls stugan stängd och inget fika för övriga. Barn och vuxna med sjukdomssymtom uppmanas stanna hemma.
 
Vi har nu haft möte angående vår träningsverksamhet och kommit fram till vad som gäller fram till påsk.
 

Inställda tävlingar m.m.

(2020-03-12 21:53)
Under onsdagen beslutade regeringen att allmänna sammankomster med över 500 personer förbjuds. För svensk orientering innebär det att ett antal tävlingar ställs in eller skjuts på framtiden samt att tävlingar på olika vis begränsas.
 
12345
Partners
 Våra partners
Länkar
Ut i det fria
full koll

Postadress:
Medelpads Orienteringsförbund
Nordichallen, Box 890
851 24 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 0702482115
Fax: 060566370
E-post: medelpad@orientering.se

Se all info

Annons