In English
Hoppa till sidans innehåll

Gott Nytt År

31 DEC 2020 14:13
  • Skapad: 31 DEC 2020 14:13

Ett allt annat än normalt år går mot sitt slut. En del av oss har tvingats uppleva personlig sorg, de flesta känner en sorgsen saknad efter det vi brukar göra. Att vara på O-ringen, hänga i fiket efter en tävling och surra med kompisar, 10-mila. Ja, listan kan göras smärtsamt lång.

 Men, så här i de sista timmarna av 2020, låt oss inte på något sätt glömma allt roligt vi gjort, alla dessa aktiviteter som gjorts för att möjliggöra för oss att orientera. Det har varit en mängd lokala, kreativa, roliga initiativ under året. Påskrace, skarskidO, veckans bana, alla närtävlingar som genomförts, alla banorna på Seskarö, Nattserien…, bara för att nämna några av dessa. Vi har tvingats tillbaka till det enkla, det småskaliga. I detta finns en hel del positivt som vi tar med oss, som ett komplement till de saknade större arrangemangen.

 Barn och ungdomsverksamheter har mycket glädjande tagit fart i hela länet, det kanske är det viktigaste av allt. Under året har ny BoU-verksamhet dragits igång i Kalix, i Kiruna. På många andra orter har BoU-verksamheten fortsatt växa. Hitta ut och Naturpasset har rekordmånga deltagare.

 Det finns en entusiasm som ni alla ledare, funktionärer och eldsjälar står för, som gör att vi kan se positivt på framtiden. Vår norrbottniska orienteringsrörelse har inte bara överlevt detta krisår, vi går stärkta ur detta mot en ny spännande framtid.

 Sen hoppas vi – och tror – såklart att vi till sommaren kan åka till Uppsala för O-ringen, att den efterlängtade resan till Rovaniemi och Jukola blir av, ett riktigt USM igen, DalaDubbel,... Och att vi får fika tillsammans igen. Vi längtar efter en (normal) blandning av stort och smått! Personligen ser jag fram mot många nya utmanade banor på Seskarö.

 Gott Nytt År

Hälsar Norrbottens OF

Skribent: Björn Samuelsson
E-post: Adressen Gömd
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Norrbottens Orienteringsförbund
Kjell Mörtberg, Öresvägen 35
974 51 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: orientering.norrbott...

Se all info