In English
Hoppa till sidans innehåll

Skidorienteringssäsongen

23 NOV 2019 16:15
Nu är vi snart igång!
  • Uppdaterad: 23 NOV 2019 16:15

Inom ett par veckor är den härliga 4 månader långa skidorienteringssäsongen igång. Vi startar i Arvidsjaur 7 december och avslutar med publiktävling 29 mars under SM-veckan i Boden. Förutom i Norrbotten har troligen många skidorienterare under säsongen även tävlat i våra granndistrikt. SM i Umeå 22-23 februari och den klassiska Lapin Lumirastit i Kemi 20-22 mars exempelvis. Det rycker i benen hos många av oss - det vet jag med säkerhet.

Tävlingsprogrammet i Norrbotten ser bra ut. Redan finns totalt 9 tävlingar i Eventor och ytterligare tävlingar tillkommer med största sannolikhet.

Ungdomsläger ska vi ha även denna säsong. Älvsbyn 7-8 januari och målgruppen är alla ungdomar – etablerade skidorienterare såväl som ungdomar som aldrig haft ett kartställ på sig. Kartställ kommer f ö att finnas för utlåning. Inbjudan som egen nyhet. 

NOF-cupen vinter arrangeras även denna säsong. Föregångare var SkiGo-cup med under många år generös sponsring från SkiGo. Liksom förra säsongen skapar NOF och klubbarna tillsammans de ekonomiska förutsättningarna för prisbordet. Säsongens prisanskaffare kommer liksom tidigare att vara Eje Andersson vilket tillsammans med de ekonomiska förutsättningarna borgar för ett minst lika välfyllt prisbord som det mycket uppskattade prisbordet föregående säsong. Reglerna för NOF-cupen vinter ser du här

Skribent: Matts Engvall
Epost: This is a mailto link
Partners
 Våra partners
Länkar
Ut i det fria
full koll

Postadress:
Norrbottens Orienteringsförbund
Kjell Mörtberg, Öresvägen 35
974 51 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Manage Preferences

Annons