In English
Hoppa till sidans innehåll

Ungdoms-SM i Stockholm 9-11 september!

28 JUN 2022 15:29
Anmälan och information om USM, resa, boende, tävlingar finns här!
  • Uppdaterad: 28 JUN 2022 15:29

Hej alla Norrbottens ungdomar födda 06 och 07!
Ungdoms-SM för 15- och 16 åringar går 9-11 september i Stockholm. USM är en NOF-aktivitet och alla Norrbottningar reser och bor gemensamt. Sprint och långdistans springer du för din klubb och stafetten är en distriktsstafett där vi springer för Norrbotten. De som inte deltar i stafetten springer USM-revanschen, en masstart som går parallellt med stafetten. NOF kommer att bekosta merparten av resan.  USM är öppet för alla som vill deltaga och det finns inte några uttagningskriterier, men en riktlinje som NOF har är att vi gärna ser att du tränat och tävlat aktivt under våren, samt planerar att delta på några av de tävlingar som erbjuds i Norrbotten under hösten för att komma så väl förberedd som möjligt. Tävlingar i andra distrikt går naturligtvis lika bra.
Resan kommer att samordnas för Norrbottens deltagare och ledare och preliminär resplan är flyg från Luleå tidigt fredag morgon, alternativt torsdag kväll. Start sprint kl. 14.00 på fredag. Flyg hem söndag kväll. Det enda ni behöver ta ledigt från skolan är fredag 9/9. Gemensamt mat och logi på hårt underlag bokas av distriktet.
Anmälan till tävlingarna ska göras senast 28 augusti, MEN anmälan till USM-resa och norrbottens samordning måste ske tidigare då vi kommer att boka flygbiljetter (ungdomsbiljetter) för alla i god tid för att hålla nere kostnaderna. Anmäl till dig distriktsansvarige för USM 2022; This is a mailto link senast söndag 10 juli.  Ange namn och personnummer samt om du vill ha någon specialkost.  Anmäl dig gärna före 10 juli om du redan nu har bestämt dig för att vara med! 
Anmälan till sprint och långdistans gör du själv i Eventor. Anmälan har öppnat.
Beroende på hur många anmälda deltagare brukar vi vara 1-3 ledare. Anmäl dig till This is a mailto link om du är intresserad av att vara ledare.
För mer information, se bifogad inbjudan och i Eventor!
Hälsningar Lena Turesson, 070-581 60 65
Skribent: Karl-Erik Lindbäck
E-post: Adressen Gömd
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Norrbottens Orienteringsförbund
Kjell Mörtberg, Öresvägen 35
974 51 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: orientering.norrbott...

Se all info