In English
Hoppa till sidans innehåll

Samverkansprojekt NOF-VOF


Hej alla orienteringsvänner!

Vårt ungdoms- och juniorsamarbete mellan Norr- och Västerbottens OF fortsätter även 2020. Vi har en ny styrgrupp bestående av Kerstin Larsson (IFK Umeå), Clas Fries (Umeå OK), Lena Turesson (OK Renen) och Björn Samuelsson (OK Renen).

Tyvärr kommer detta år att bli ett annorlunda år, där vi inte kommer att kunna utföra de aktiviteter vi hade avsett. Som ni redan vet blev Norrläger inställt, vi siktar nu på Norrläger 2021 i Boden. Nästa aktivitet i vårt samarbete är Rikslägret, 21-26:e juni med sista anmälan 20:e maj, arrangörerna planerar att det ska genomföras, men i dessa Coronatider får man nog se det som preliminärt. Vi planerar gemensam resa och logi för våra ungdomar.

Hösten brukar vi avsluta med att åka till Falun och Daladubbeln, som i år går 16-18:e oktober. Bussar kommer att avgå från Luleå fredag morgon, i tid nog så att vi hinner fram till att starta i Lugnet-sprinten.

Med de restriktioner vi har nu på resande och samlingar blir det inga tävlingar eller läger på ett tag. I styrgruppen har vi diskuterat möjligheten att ordna distansträffar, i första hand för våra äldre ungdomar. Träffar där vi tar upp något lämpligt tema, utbildning eller annat. Vi tar tacksamt emot förslag på sådana distansträffar!

Vi söker också klubbar som vill ta på sig att samordna det praktiska kring Rikslägret och Daladubbeln, ni som är intresserade kontaktar Björn (This is a mailto link).

Tillsammans får vi försöka att hålla uppe orienterings-entusiasmen, trots det besvärliga läget! Hör gärna av er till oss med synpunkter på vad vi ska satsa på för att gynna barn/ungdom/juniorverksamheten i Norr- och Västerbotten

Hälsningar

Kerstin, Clas, Lena och Björn

Clas Fries (Västerbotten): 070-606 83 03, This is a mailto link 

Björn Samuelsson (Norrbotten): 070-370 39 71, This is a mailto link

Lena Turesson (Norrbotten): 070-581 60 65,This is a mailto link

Kerstin Larsson (Västerbotten):

                    

Uppdaterad: 17 AUG 2018 09:34 Skribent: Karl-Erik Lindbäck
E-post: Adressen Gömd
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Norrbottens Orienteringsförbund
Kjell Mörtberg, Öresvägen 35
974 51 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: orientering.norrbott...

Se all info