In English
Hoppa till sidans innehåll

Bra artikel om Ungotekets senaste träff!

06 MAR 2019 18:00
Förbundskaptenen inspirerade Örebros orienteringsungdom i ledarskap
  • Uppdaterad: 24 FEB 2019 20:13

Ungoteket i Örebro har haft ett ganska tight Ungoteketprogram och har därför redan genomfört alla sina träffar för året. Den 19 januari sågs "gänget" för att lära sig om hur banläggning och kartritning går till och den 26 januari stod "ledarskap" och det egna temat "kost" på programmet.

På tema ledarskap fick gruppen besök av ingen mindre än landslagets förbundskapten Håkan Carlsson. Håkan är hemmahörande i KFUM Örebro så vad passade då bättre än att nyttja klubbens resurser?

– Att få ha Håkan Carlsson som utbildare för ledarskapsbiten var ju guld värt, tur man har såna klubbkamrater! säger Elin. Och Håkan själv tyckte också det var roligt att inspirera Ungoteketungdomar:

– Det var jättekul att träffa de engagerade ungdomarna. Det är ju inte givet att de vill lyssna på en gammal gubbe som kommer och pratar men jag upplevde att de var intresserade och engagerade och i gruppen finns säkerligen många blivande ledare inom idrotten.

Vad tyckte du var viktigt att förmedla kring ledarskap?

– Det som genomsyrade träffen mest var nog vikten av att se alla, att lyssna och förstå de man ska leda. Men jag utgick mest från materialet som finns på Ungotekets hemsida och lade även till lite eget.

Läs hela artikeln på Ungotekets egen webbsida: HÄR

 

Skribent: Björn Alpberg
Epost: Adressen Gömd
Partners
 Våra partners
Länkar
Ut i det fria
full koll

Postadress:
Örebro Läns Orienteringsförbund
Inga Holmström, Lodstigen 20
713 72 Gyttorp

Besöksadress:
Lodstigen 20
713 72 Gyttorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Annons