In English
Hoppa till sidans innehåll

Hittaut Skåne söker projektledare och fler klubbar som vill vara med

21 FEB 2021 12:34
Finansieringen av projektet är nu så pass klar att vi kan starta projektet. Tillsammans med Kristianstad, Hässleholm, Östra Göinge, Eslöv och Malmö är det nu 6 olika hittaut-projekt i Skåne. Nu sätter vi full fart!
  • Skapad: 21 FEB 2021 12:34

Rekrytering av projektledare

Vi behöver en projektledare som kan komma igång så snart som möjligt. Till att börja med blir tjänsten på halvtid men den kan komma att utökas ifall vi får ökad finansiering. Målsättningen är en heltidstjänst. Anställningstid 1 mars till 31 december 2021. Tipsa gärna dina klubbkompisar och andra du känner inom orienteringen i Skåne så att de skickar in en intresseanmälan.

Viktig kompetens hos den sökande är goda kunskaper inom kommunikation och projektledning och specifik kunskap inom programmet Ocad. Tjänstens placering går att anpassa.

Intresseanmälningar skickas med e-post till This is a mailto link senast den 28 februari. Frågor om tjänsten besvaras av Anne Udd, e-post This is a mailto link eller tfn. 0708-359532 (dagtid).

Vi hoppas att din klubb vill vara med i hittaut Skåne

För att hittaut Skåne ska bli roligt vill vi få med många av våra orienteringsklubbar. Detta gör att vi kan sprida ut våra 500 checkpoints över hela Skåne. Helt kort kan klubbens ansvar beskrivas med att i samråd med projektledaren föreslå kartområden, lägen för checkpoints och att samverka i arbetet med markägarkontakter. Klubben tar också på sig att hålla koll på ”sina” checkpoints under den aktiva delen av projektet. Inom hittaut Skåne ingår även samverkan med Skånes Hembygdsförbund och Naturskyddsföreningen Skåne. Vi kommer att ta fram en avsiktsförklaring för att förtydliga ansvarsfördelningen mellan klubb och projektledning.

Hör av dig så snart det går med klubbens intresseanmälan, This is a mailto link . Vi kan ta emot föreningar succesivt men för att kunna ingå i det första informationsmaterialet behöver vi få er anmälan senast den 31 mars. Frågor om projektet besvaras av Anne Udd, e-post This is a mailto link eller tfn. 0708-359532 (dagtid).

Läs mer om hittaut här: https://www.orientering.se/provapaaktiviteter/hittaut/

Skribent: Anna Ljungqvist
Epost: This is a mailto link
Partners
 Våra partners
bagheera_eventor_30varextra_feb2021.gif
Länkar
full koll

Postadress:
Skånes Orienteringsförbund
Granquist, Falkviksvägen 8
294 35 Sölvesborg

Kontakt:
Tel: 0705130750
E-post: This is a mailto link

Se all info

Annons