In English
Hoppa till sidans innehåll

Skånes Orienteringsförbunds stipendie

08 NOV 2022 10:21
Sök eller föreslå stipendiater senast den 5 december
  • Skapad: 08 NOV 2022 10:21

Ändamålet med Skånes Orienteringsförbunds stipendiefond är att utveckla och främja orienteringsverksamheten i Skåne. Det kan t ex vara enskilda individers elitsatsning, utveckling av nya tränings- eller tävlingsformer, utveckling av ungdomsverksamhet eller motionsverksamhet, arbete med nyrekrytering eller utbildning av ledare. Stipendier kan delas ut för planerad verksamhet eller som erkännande för redan genomförd verksamhet. 

Personer som representerar en skånsk orienteringsklubb och som är varaktigt boende och verksam i Skåne eller förening som är medlem i Skånes Orienteringsförbund kan utses till stipendiat.

Utdelning av stipendier sker en gång per år i samband med Skånes Orienteringsförbunds årsmöte. Ett eller flera stipendier kan delas ut årligen och utdelning kan även helt utebli om fonden saknar tillgångar eller om nivån på inkomna förslag anses för låg.

Föreningar anslutna till Skånes Orienteringsförbund samt enskilda medlemmar i dessa föreningar har rätt att föreslå stipendiater. Medlemmar i Skånes Orienteringsförbunds styrelse och kommittéer har också rätt att föreslå stipendiater. Förslag på stipendiater tillsammans med motivering ska vara Skånes Orienteringsförbunds kansli (This is a mailto link) tillhanda senast den 5 december.

Läs mer här: https://www.svenskorientering.se/Distrikt/skanesorienteringsforbund/forbundet/priserutmarkelserochstipendier/

Skribent: Roger Klotz
E-post: This is a mailto link
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Skånes Orienteringsförbund
Roger Klotz, Kamrersvägen 35
237 34 Bjärred

Kontakt:
Tel: 0704537026
E-post: This is a mailto link

Se all info