In English
Hoppa till sidans innehåll

Tävlings- och banläggarkonferens 2022

13 SEP 2022 12:35
Välkommen till konferenser i samband med Höstträffen.
  • Uppdaterad: 13 SEP 2022 12:35

Tävlingskonferens 2022
Vid SKOFs höstträff lördagen den 26 november kommer det arrangeras en tävlingskonferens under förmiddagen. Konferensen vänder sig till tävlingsansvariga och tävlingsledare i de skånska klubbarna. Inbjudan kommer senare och på programmet kommer det bl a finnas en rapport från SOFTs tävlingskonferens som hålls veckan före vår konferens. Som framgått av tidigare utskick kommer vi också ta upp vad som ska gälla för tävlingar på nivå 3 i vårt distrikt. 
Banläggarkonferens 2022
Årets banläggarkonferens kommer ske i direkt anslutning till höstträffen lördagen den 26 november. Vi återkommer med inbjudan, men räkna med att det hela startar efter lunch och pågår ett par timmar på eftermiddagen. Sannolikt kommer det nya som gäller fr o m 2023 med rekommenderade segrartider istället för banlängder att vara en av programpunkterna. Konferensen riktar sig till alla banläggare, till dem som behöver förnya sitt banläggarkort samt till dem som är allmänt intresserade av banläggning, men som ännu inte tagit något banläggarkort.
Vill du engagera dig i tävlingskommittén?
Vid höstträffen 26 november är det funktionärsvalsmöte och val till alla kommittéer. Har du tankar och idéer om hur vi kan utveckla tävlingsverksamheten i Skåne? Kan du lyfta blicken och se till hela Skånes eller kanske Sveriges bästa, snarare än bara egna klubben? Då är du kanske en tänkbar ny medlem i tävlingskommittén. Vill du veta mer hör av dig till oss i nuvarande tävlingskommittén. Vill du anmäla ditt intresse hör av dig till valberedningen.
Vill du i fortsättningen ha tävlingsrelaterade mail skickade direkt till dig, hör av dig till oss på This is a mailto link så sätter vi upp dig på maillistan.Hälsningar
Anna Ljungqvist
SKOFs tävlingskommitté
Skribent: Roger Klotz
E-post: This is a mailto link
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Skånes Orienteringsförbund
Roger Klotz, Kamrersvägen 35
237 34 Bjärred

Kontakt:
Tel: 0704537026
E-post: This is a mailto link

Se all info