In English
Hoppa till sidans innehåll

Under Fyrklubbs 2020: Test av nytt sätt att räkna lagresultat

07 SEP 2020 18:24
Fördela gärna löparna för bästa klubbresultat enligt Fyrklubbsgruppens förslag. Resultat enligt både nuvarande regler och det nya förslaget kommer att publiceras parallellt.
  • Skapad: 07 SEP 2020 18:24

Fyrklubbs kommer i år att genomföras i en Corona-anpassad form. Det innebär bl a att:

Den av styrelsen utsedda Fyrklubbsgruppen har utarbetat ett förslag till nytt sätt att beräkna lagresultat. Kortfattat kan man säga att alla som fullföljer någon klass, inklusive de öppna klasserna, inom en maxtid bidrar till klubbens resultat. Det blir också mer lönsamt att fullfölja en längre bana än en kortare. Läs mer om bakgrunden och detaljerna i förslaget.
SKOF:s Fyrklubbsremiss till klubbarna 2020-06-17
Fyrklubbs regler och anvisningar 2020-06-11

 Fyrklubbsgruppen vill gärna ha in synpunkter på det nya förslaget. Alla skånska orienterare är välkomna att skicka in sina reflektioner till This is a mailto link senast den 1 oktober. (svarstiden är förlängd till efter Fyrklubbshelgen)

 Slutligen vill Skånes Orienteringsförbund uttrycka sin glädje och tacksamhet till Örkelljunga FK som arrangerar Fyrklubbs och till alla övriga arrangörer som trots rådande omständigheter gör det bästa av situationen och arrangerar tävlingar!

Skribent: Sven-Åke Granquist
Epost: This is a mailto link
Partners
 Våra partners
bagheera_eventor_30varextra_feb2021.gif
Länkar
full koll

Postadress:
Skånes Orienteringsförbund
Granquist, Falkviksvägen 8
294 35 Sölvesborg

Kontakt:
Tel: 0705130750
E-post: This is a mailto link

Se all info

Annons