Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
In English
Hoppa till sidans innehåll

Tävling för skånska orienterare


För att uppmuntra till ännu mer träning och orientering i de skånska orienteringsklubbarna kommer vi ha en tävling kopplat till hittaut.

För att delta i tävlingen behöver du anmäla dig i formuläret nederst i texten samt registrera minst en checkpoints i ett hittaut projekt i Skåne. Desto fler checkpoints du registrerar i något eller flera av projekten, desto större chans har du att vinna.

Tävlingen pågår fram till den 15 oktober och alla dina tidigare registrerade checkpoints räknas med i sammanställningen. I prispotten finns en Silva Arc Jet S och pannlampan Lumonite R Compass med 1200 lumen. Pannlampan används bland annat av landslagslöparen Karolin Ohlsson.

 Är det bara checkpoints i hittaut Skåne som räknas?

  • Nej, i tävlingen räknas checkpoints från alla hittaut projekt i Skåne. Du kan till exempel registrera checkpoints i Hittaut Malmö eller Hittaut Eslöv och delta i tävlingen.
  • Hur räknas mina checkpoints i tävlingen?
    Dina checkpoints från olika hittaut projekt räknas samman i tävlingen. Säg att du till exempel har registrerat 25 checkpoints i hittaut Östra Göinge och 28 i hittaut Hässleholm, ditt totala antal checkpoints i tävlingen kommer i sådant fall att vara 53 st.

Klubbtävling
Dina checkpoints räknas också samman med dina klubbkamraters och vi kommer efter den 15 oktober kora en vinnare i klubbtävlingen. För att göra klubbtävlingen mer spännande även för mindre klubbar kommer antalet registrerade checkpoints räknas i förhållande till registrerade löpare i eventor.

Anmäl dig till tävlingen här: https://docs.google.com/.../1FAIpQLScK0sB91fq.../viewform...

 

Uppdaterad: 26 AUG 2021 12:03 Skribent: Sven-Åke Granquist
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Skånes Orienteringsförbund
Roger Klotz, Kamrersvägen 35
237 34 Bjärred

Kontakt:
Tel: 0704537026
E-post: This is a mailto link

Se all info