In English
Hoppa till sidans innehåll

Smålands OF Årsmöte 8 mars

17 FEB 2017 14:00
Smålands OF kallade föreningarna till årsmöte den 8 mars 2017 i Vrigstad.
Det blev förnyat förtroende för ordföranden, Agneta Hallberg Hansson.
  • Uppdaterad: 29 JUL 2018 11:05

Vid årsmötet omvaldes Agneta Hallberg Hansson, Jönköpings OK, till ordförande. Per Fransson, OK Njudung, nyvaldes i styrelsen, där det också blev omval för Vivianne Lindstam, SOL Tranås, och Lars-Åke Sjökvist, Värend GN. Kvarstående i styrelsen är Göran Carnander, IK Hakarpspojkarna, och Siv Larsson, Emmaboda-Verda OK.
Lessebo OK fick mottaga diplom och prischeck som årets Naturpassarrangör, efter att ha haft sju olika naturpassarrangemang för allmänheten, både till fots och på cykel.
Nu ligger orienterarna i Småland i startgroparna för en ny säsong. Några löpare har redan dragit igång på tävlingar i Skåne, men i Småland blir det premiär på riktigt 1 april, när Anderstorps OK arrangerar.
Samtidigt rivstartar mästerskapssäsongen, eftersom Sydsvenska mästerskapen för ungdomar avgörs under weekenden i månadsskiftet mars-april, och en stor trupp med Smålandsungdomar åker då till Göingebygden i Skåne för att ta hem medaljer.
Just ungdomarnas utmärkta resultat under 2016 var en del som lyftes fram i verksamhetsberättelsen när Smålands Orienteringsförbund höll årsmöte i Vrigstad. Det blir en stor utmaning att försöka försvara alla de fina prestationerna under 2017.
Vid årsmötet informerades också om de stortävlingar som planeras i Småland den kommande femårsperioden. 2021 ska Västerviks OK och Gamleby OK medverka som arrangörer vid 10MILA, Sveriges största stafettävling, som då ska avgöras i Valdemarsvik. Året efter planeras för en ny upplaga av O-Ringen, världens största orienteringsfest med 20.000 deltagare. Senast, 2009, var det Eksjö som var tävlingscentrum. Planer finns för att tävlingen ska genomföras i Oskarshamn med omnejd.


Göran Caranader, ekonomiansvarig i Smålands OF går igenom 2017 års budget för mötesdeltagarna


Agneta Hallberg Hansson, ordf Smålands OF och Ola Henriksson, mötesordf på SmOF årsmöte


Carina Bergander, Eklsjö SOK samt Ola Henriksson, Lekeryd var sekreterare resp ordförande på SmOF årsmöte

Årsmötesprotokoll 2017 Justerat

Årsmöteshandlingar 2017
Verksamhetsberättelse 2016, rev efter årsmöte 17-03-08
Smålands OF Verksamhetsplan 2017

Välkomna
Smålands Orienteringsförbund 
Styrelsen

Skribent: Kurt Svensson
Epost: Adressen Gömd

     SPONSORER

 

     Länkar

SmOF Facebook 2

 svenskOrientering_Smaland5

 


Allemansrätten LOGA

 

Postadress:
Smålands Orienteringsförbund
Box 485
551 16 Jönköping

Besöksadress:
S:t Göransvägen 31
554 54 Jönköping

Kontakt:
Tel: 036345486
E-post: This is a mailto link

Se all info