In English
Hoppa till sidans innehåll

Västervikslägret 27-30 juni 2017

05 JUL 2017 10:13
Lägerledningen har skrivit en sammanfattning om lägret.
  • Uppdaterad: 29 JUL 2018 11:05

Västervikslägret 2017 som pågått mellan 27-30 juni är nu till ända. Det har varit ett 60-tal ungdomar som närvarat från olika delar av Småland och det har bjudits på träning av varierande slag. 
Tisdagen började med kort information om de stundande dagarna och sedan en lunch innan det var dags att ge sig upp på det första passet, medeldistans ute på Gränsö. Dagen bjöd på solsken och det möjligheten till bad gavs efteråt. Kvällen avslutades med diverse lekar.

Onsdagen började tidigt och på förmiddagen åka vi till Gamleby, närmare bestämt Garpeberget. Där fick ungdomarna springa en Poäng-OL under 45 minuter och plocka så många kontroller som möjligt. På eftermiddagen bar det av till Marsbäcken och långdistans stod på schemat. Även denna gång fanns möjligheten att bada. På kvällen spelade vi brännboll tillsammans.

Torsdagsförmiddagens träning bestod av momentbana där vi utgick från Västerviks OK:s klubbstuga. Dagen avslutades med spänstträning och mossfotboll delvis i regn. 

Fredag, sista dagen, bjöd på regn i varierande styrka under hela dagen. En sprint i direkt anslutningen till login på Ludvigsborgsskolan fick bli det sista passet. Resultatet från den kan man kolla här nedan.

Vi ledare vill tacka för detta år och hoppas att ni återkommer nästa år!

https://eventor.orientering.se/Events/Show/19497

Henrik Pettersson
Ansvarig lägerledare

Skribent: Kurt Svensson
Epost: Adressen Gömd

     SPONSORER

 

     Länkar

SmOF Facebook 2

 svenskOrientering_Smaland5

 


Allemansrätten LOGA

 

Postadress:
Smålands Orienteringsförbund
Box 485
551 16 Jönköping

Besöksadress:
S:t Göransvägen 31
554 54 Jönköping

Kontakt:
Tel: 036345486
E-post: This is a mailto link

Se all info