In English
Hoppa till sidans innehåll

Umara är energipartner till Smålandskavlen 2018

24 OKT 2018 19:03
Nyttja en rabattkod nu!
  • Uppdaterad: 24 OKT 2018 19:03

Umara grundades 2013 av Biomedicinarna Tommy Ivarsson, MSc och Simon Gustavsson, BSc som studerade människans fysiologi, nutrition, biomedicin och förmåga att prestera. De är båda aktiva idrottare och är väl införstådda i både fysiologiska och logistiska utmaningar som finns inom idrotten och jobbar hela tiden aktivt med kunskap och produkter för att hjälpa dig att prestera.

”Med hjälp av vetenskap, erfarenhet från idrottare och vår egen förmåga att väva ihop teori med praktik, utvecklar vi optimerad idrottsnutrition. Däribland vår lättdruckna storsäljare U Sport Citron med just den klassiska lättsamma citronsmaken som påminner om gamla Pripps Energy för er som drack sportdryck redan på den tiden”. Umaras produkter kommer ingå i prisbordet till er som placerar er bra under Smålandskavlen.

Tommy och Simon gör också en mycket lärorik pod om konditionsträning i allmänhet och idrottsnutrition i synnerhet. Du hittar poden ”Prestera Mera” där du brukar lyssna på podar.

Har du inte provat deras sportdryck, salttabletter, gel, bars eller nåt annat så kan du göra det till en bra deal just nu.

Använd rabattkoden småkavlen så får du 15% prova på rabatt i deras webbshop.
Gäller t.om måndag 29/10.
www.umarasports.se

Skribent: Patrik Karlsson
E-post: This is a mailto link