In English
Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
27 oktober 2015 23:17 av Torbjörn Johansson

Öppna stafettklass

Tack Maria för ditt inlägg! Kommer be banläggare av Smålandskavlen tänka hur alla våra tävlande ska uppleva "hela helgen". Inga "repriser" från natten, hur bra de än må vara! Två lopp av en tävlande, två banor!
SOFT:s arrangörscoach Smålandskavlen, Torbjörn Johansson

27 oktober 2015 23:11 av Torbjörn Johansson

Prisbordet

Tack för era synpunkter Lina och Maria, gällande prisers värde och kvinnligt/manligt. Ni har helt rätt i era ord! Ska göra allt för "riva" muren, för nå lika värderingar oberoende kön och ålder. Kommer ge tydliga signaler till kommande arrangörer, att de ska skärpa sig gällande prisbordet.
SOFT:s arrangörscoach Torbjörn Johansson

27 oktober 2015 15:56 av Johan Hansson

Svar från banläggarna

Hej Maria, jag förstår om det upplevs tråkigt att springa samma bana igen dagen efter. Vi hade inte räknat med att någon skulle välja öppna stafettklassen dagen efter utan bedömde att öppna individuella banor var alternativet. Hoppas i allafall att det gav lite orienterings värde på söndagen. / Johan Hansson. En av två banläggare.

26 oktober 2015 10:34 av Maria Jonsson

Banor på Öppen klass stafett

Hej! Først; tack før ett fint arrangement! Vi har gjort till en vana att anmäla våra ungdomar som har haft nattsträckor till den öppna stafettklassen dagen efter. När vi først reser så långt är det värdefullt att komma ut på karta en gång till. Men det är ju inte lika roligt när man får exakt samma bana som man hade kvällen innan. Så var det i år, och jag har førstått att det var så 2014 också. Jag hoppas därfør på att kommande arrangører kan vara lite mer fantasifulla när det gäller banorna:-)

26 oktober 2015 10:25 av maria magnusson

Priser

Backar föregående talare till 100%. De damer som springer orientering i elitklass lägger ner lika mycket blod, svett, tårar OCH pengar på sin idrott som herrarna. Att ha olika värda prisbord pga av kön är ett hån mot dessa damer. Skärpning! Och synd på ett i övrigt fint arr.

26 oktober 2015 09:15 av Lina igen

Fortsättning...

Tecknen tog slut... Jag skriver också detta i gästboken för att uppmärksamma fler på saken. Det var samma visa på förra årets Smålandskavle där det dessutom delades ut inredningslampor till D21 och verktyg till H21. Detta sker fortfarande hela tiden i orienteringssverige och det är så tråkigt att vi inte kommit längre där stereotypen manligt/kvinnligt upprätthålls och där mannen står i ett högre värde än kvinnan på vår idrottsscen. Smådetaljer tycker någon? Kanske, men otroligt tydliga signaler.

26 oktober 2015 09:11 av Lina Strand

Varför sån skillnad i priser?

Hej! Jag vill framföra min besvikelse som blev efter prisutdelningen. Först var jag glad att vi som 4:a faktiskt skulle få pris (ja, jag tycker fortfarande det är skoj med pris!). Fick en seger-mössa värde 179 kronor. 2 minuter senare får H21-4orna sina priser; Nonametights värde ca 450 kronor. Varför? (var stora skillnader även bland de andra priserna). Om ni inte kan ha lika priser (av samma värde) så skippa hellre priserna istället för att sända ut signalen att D21 är mindre värt än H21.

25 oktober 2015 13:56 av Arne Andersson

Livesändning

Mycket bra livesändning, lugnt och sakligt. Riktigt bra!!

25 oktober 2015 12:05 av Maude Larsson

Tack

Tack  för en mycket bra livesändning...

24 oktober 2015 20:41 av Bo Granstedt

Opath

Hej

Vi planerar att lägga upp banor och resultat på Opath efter tävlingen.

/Tävlingsledningen