In English
Hoppa till sidans innehåll

Jonna och Anna totalsegrare i Juniorligan

30 AUG 2015 23:56
När 6 av 7 deltävlingar har avgjorts så har både D18- och D20-klassen fått sina slutsegrare. De 4 bästa deltävlingarna räknas och för att kunna vinna måste man ha minst 3 godkända lopp.
  • Skapad: 30 AUG 2015 23:56

Jonna Fors, OK Grip, vann sin tredje och fjärde seger i helgen då natt- och lång-DM avgjordes. Hon har maximala 40 poäng och är därmed klar slutsegrare i D18 redan innan sista deltävlingen.
I D20 är det Anna Kindlundh från SNO som tävlat flitigast och med två segrar i helgen har hon ointagliga 30 poäng.
I H18 är det spännande värre då Gustaf Sundbüe från OK Hällen vann DM-tävlingarna i helgen och med en andraplats från sprint-DM är han definitivt med om totalsegern i klassen.
Klassen leder dock klubbkompisen Simon Larsson på 37 poäng. Johan Ryding, SNO har också möjlighet att stå som slutsegrare. Med andra ord har vi spännande tävlingar att se fram emot på medel-DM med Kjula IF som arrangör på lördag. I H20 blir det tyvärr ingen slutsegrare då ingen får ihop 3 tävlingar, men etappris kommer att delas ut.

Det blir även stor prisutdelning på medel-DM då vi kommer att lotta ut priser bland alla ungdomar och juniorer som varit godkända i minst 5 deltävlingar.
Bland juniorerna är Ebba Mellquist, Eskilstuna OL samt Arvid Linder, OK Hällen redan färdiga för den utlottningen, fler lär det bli efter sista deltävlingen.

Ställning efter 6 av 7 deltävlingar i Juniorligan

Skribent: Kristina Fors
Partners
 Våra partners
bagheera_eventor_30varextra_feb2021.gif
Länkar
full koll

Postadress:
Södermanlands Orienteringsförbund
Mona Lundin, Fors säteri, Väster flygel
641 97 Katrineholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: annika.ohlsson@sorml...

Se all info

Annons