In English
Hoppa till sidans innehåll

Alla DM tävlingar avgjorda

01 OKT 2018 21:21
Medel och Lång DM avgjordes under er härlig hösthelg där IK Standard och OK Tjärnen
  • Skapad: 01 OKT 2018 21:21

Nu är alla DM tävlingar avgjorda. Med en seger på medel DM och en andraplats på lång DM seglade Klara Borg, Södertälje-Nykvarn OF upp i ledningen i D14. Där bakom är det jämt då det bara skiljer 3 poäng mellan tvåan och fyran för tillfället.

I H14 leder fortfarande Casper Karlsson, OK Tor, med 48 poäng. Men efter seger på långdistansen ligger nu Odin Ek, Nyköpings OK, enbart ett poäng bakom. Erik Månsson, Södertälje-Nykvarn ligger trea efter sin seger på medeldistansen.

Sofia Wigle, Södertälje-Nykvarn OF, vann både DM distanserna men har ännu inte fem resultat. Istället hittar vi Malin Bierfeldt, Ärla IF, i ledning i totalen. Därefter är det tätt och många tjejer har fortfarande chansen att sluta inom topp tre.

I H16 segrade Melker Lundin, OK Hällen, under lördagens medeldistans och ligger i ledning. Långdistansen vann David Borg, Södertälje-Nykvarn OF, hem men han har ännu inte fått ihop fem resultat och ligger en bit ner i totalställningen. Även här är det flera killar som fortfarande har möjlighet att springa upp sig till en topplacering.

Under Trosa Skogslopp på söndag avgörs Ledartröjan 2018. Där kommer de tre med högst poäng i vardera klass erhålla presentkort. Övriga som har minst fem fullföljda resultat är med i utlottningen av ytligare presentkort och kommer minst få en godisbit.        

Skribent: Julia Davidsson
Epost: Adressen Gömd
Partners
 Våra partners
Länkar
full koll

Postadress:
Södermanlands Orienteringsförbund
Mona Lundin, Fors säteri, Väster flygel
641 97 Katrineholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: annika.ohlsson@sorml...

Se all info

Annons