In English
Hoppa till sidans innehåll

Favorit i repris i Ledartröjan

07 APR 2017 00:02
I riktigt skönt vårväder avgjordes den andra deltävlingen i Ledartröjan. I H14 blev det samma triplett som från första deltävlingen som belade de tre första placeringarna, Hugo Kindborn, OK Hällen, Edvin Hellsten och Axel Lindgren, Nyköpings OK.
  • Skapad: 07 APR 2017 00:02

Nästan samma sak hände i D14, där Klara Borg, Södertälje-Nykvarn OF och Caroline Guttke, Nyköpings OK återigen placerade sig som etta och två. Efter dessa tjejer sprang Elsa Linder, OK Hällen in på en fin tredjeplats. 

Killarna i H16 visar också att de är jämna orienterare. Där tog Philip Carlsson, Nyköpings OK sin första 10-poängare, följt av bröderna Melker och Karl Lundin, Katrineholms OK, dvs det blev samma topp-trio som på föregående deltävling. I D16 är det större spridning, mycket på grund av att det bara är två som har sprungit både deltävlingarna. Sofia Wigle, Södertälje-Nykvarn OF, tog också hon sin första 10-poängare, med Malin Olofsson-Bierfeldt, Ärla IF på andra plats, följt av Hillivie Svärd, Strängnäs-Malmby OL på tredje. Nu ser vi framemot nästa deltävling som blir Kringelträffen i början av maj.

Ställning efter deltävling 2

 

Skribent: Annika Ohlsson
Epost: Adressen Gömd
Partners
 Våra partners
Länkar
full koll

Postadress:
Södermanlands Orienteringsförbund
Mona Lundin, Fors säteri, Väster flygel
641 97 Katrineholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: annika.ohlsson@sorml...

Se all info

Annons