In English
Hoppa till sidans innehåll

Information från ungdomskommittén

21 MAJ 2015 22:31
Säsongen är i fullgång här kommer lite info om vad som väntar framöver.
  • Skapad: 21 MAJ 2015 22:31

4-5 augusti är det Distriktsmatch i Värmland, ingen inbjudan har kommit ut än men det verkar bli lite norr om Karlskoga. Liksom förra året är Marie Hedar ansvarig för Sörmlandsgänget. Vi planerar att åka gemensam stor buss till Distriktsmatchen.  Vilka upphämtningsställen det blir är inte klart ännu. Marie skulle behöva hjälp från någon ute i klubbarna med förarbetet kring resan, maila till This is a mailto link om du har möjlighet att hjälpa till. Vi har haft många som tävlat i vår så det ser hoppfullt ut att slå förra årets rekord på 50 deltagande Sörmlandslöpare. Som vanligt vill vi att alla klubbar som ställer upp med mer än 2 löpare också har med en ledare.

AXA stafetten i samband med O-ringen närmar sig, lagen kommer att presenteras i samband med OK Måsens ungdomstävling den 30 maj. Vi ställer som vanligt upp med 2 lag.

Till USM i Sundsvall den 11-13 september reser vi med stor buss tillsammans med Östergötlands OF. Avfärd efter lunch redan torsdagen den 10 september.  Det är inte klart ännu hur vi ska bo. Vi vill att klubbarna mailar namnet på de löpare i H/D 15-16 samt H/D 14 som är intresserade att vara med på USM till This is a mailto link .  Av H/D 14 brukar 1-3 löpare få följa med, dessa bestäms i mån av plats av SOF:s ungdoms kommitté.

Till Rikslägret i Sälen planerar Södertälje-Nykvarn Orientering att vara samordnande om fler vill åka. Det behövs en ledare på 4-5 ungdomar.  SOF kommer att stå för resekostnaden, kontakta Sven Anders Melin om ni vill följa med This is a mailto link  OBS! Sista anmälan den 22/5, anmälan görs individuellt.

Skribent: Per Ek och Mikael Larsson
Partners
 Våra partners
Länkar
full koll

Postadress:
Södermanlands Orienteringsförbund
Mona Lundin, Fors säteri, Väster flygel
641 97 Katrineholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: annika.ohlsson@sorml...

Se all info

Annons