In English
Hoppa till sidans innehåll

Ledartröjan är igång

12 APR 2019 16:20
Två deltävlingar är redan avgjorda i Ledartröjan. I helgen körs den tredje.
  • Uppdaterad: 12 APR 2019 16:20

Tävlingssäsongen i Sörmland drog igång i slutet av mars och i samband med det även Ledartröjan 2019. Årets första deltävling avgjordes vid Nynäs slott i strålande vårväder. Det var riktigt många sörmländska deltagare i Ledartröjsklasserna. De som sprang hem den första etappsegern för i år och de åtråvärda röda ledartröjströjorna var i D14 Stina Bygdén, SNO, i H14 Odin Ek från Nyköpings OK, i D16 Klara Borg, SNO, och i H16 Hugo Kindborn, OK Hällen. 

En vecka efter premiären var det redan dags igen. Den här gången bestod etappen av en medeldistans i Nykvarn. Förra veckans segrare lyckades bra även den här gången och återigen vann Stina Bygden i D14, Odin Ek i H14 och Hugo Kindborn sprang hem segern i H16. Alla tre behåller totalledningen i sina klasser med 20 poäng var. Förra veckans segrare i D16 sprang inte utan där var det Alice Ek från Nyköpings OK som sprang hem segern. Det var hennes första etapp för i år och det är istället Frida Jarding, och Caroline Guttke båda från Nyköpings OK som delar på totalledningen i D16 med sina 15 poäng.

Säsongen är lång och fortfarande kan vad som helst hända. Det är sex deltävlingar kvar var av den nästa genomförs på Strängnäsdubbeln den 14 april.

Skribent: Julia Davidsson
Epost: Adressen Gömd
Partners
 Våra partners
bagheera_eventor_30varextra_feb2021.gif
Länkar
full koll

Postadress:
Södermanlands Orienteringsförbund
Mona Lundin, Fors säteri, Väster flygel
641 97 Katrineholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: annika.ohlsson@sorml...

Se all info

Annons