In English
Hoppa till sidans innehåll

Ledartröjan och Juniorligan är igång!

15 SEP 2020 23:22
Ledartröjan är äntligen igång! Första helgen i september kom vi så äntligen igång med tävlandet. Även om allt inte riktigt var som vanligt så var det ändå härligt att se alla fantastiska insatser från våra ungdomar i Sörmland.
  • Skapad: 15 SEP 2020 23:22

Under helgens DM-tävlingar var det också premiär i Ledartröjan. Jättefina insatser av alla deltagare. Etappsegrare och tillika distriktsmästare på lördagens medel blev Meja Alenius, NOK, D16, Odin Ek, NOK, H16, Ella Jacobson, OK Tor, D14 och Axel Björnberg Färdig, NOK i H14. På söndagens sprint-DM segrade Stina Bygdén SNO D16, Odin Ek NOK H16, Cajsa Alenius NOK i D14 och Emil Clashammar NOK i H14.

Helgen därpå var det dags för natt-DM. Segrade i D16 gjorde Julia Andersson OK Tor, Casper Karlsson OK Tor segrade i H16, Cajsa Alenius NOK i D14 och Emil Clashammar NOK i H14.  På söndagen avgjordes sedan lång-DM med följande segrare. D16 Klara Borg, SNO, H16 Odin Ek NOK, D14 Cajsa Alenius NOK och i H14 Axel Björnberg Färdig NOK. Stort grattis till er alla.

Etappsegrartröjor delas ut allteftersom då vi tyvärr inte kan ha vanliga prisceremonier.  Nu är fyra av fem etapper avklarade i ett raskt tempo och den sista etappen i ledartröjan går av stapeln i oktober då Strängnäs bjuder in till sin höst-medel.

Även Juniorligan har nu kört 4 etapper med många fina resultat. Aktuell ställning där kommer läggas upp i närtid.

Aktuell ställning:

Ledartröjan 2020 

 I årets ledartröja och juniorliga ingår 5 etapper. Totalresultat baseras på 3 av 5 etapper. Vid samma poäng räknas i första hand antal segrar och i andra hand placering på lång-DM.

/Ungdomskommittén

Skribent: Julia Davidsson
E-post: Adressen Gömd
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Södermanlands Orienteringsförbund
Mona Lundin, Fors säteri, Väster flygel
641 97 Katrineholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: annika.ohlsson@sorml...

Se all info