In English
Hoppa till sidans innehåll

Ledartröjans första deltävling

24 MAR 2017 16:11
Årets första deltävling i Ledartröjan avgjordes på Ärlaträffen medeldistans. Det var roligt att se att det var många ungdomar hade tränat bra i vinter.
  • Uppdaterad: 01 DEC 2017 23:29

I H16, som även var den största klassen, vann Melker Lundin, Katrineholms OK, strax före Philip Carlsson, Nyköpings OK. Om H16 var den största klassen, så var D16 den jämnaste klassen, där skilde det bara 13 sekunder mellan ettan och trean. Signe Nilsson, Nyköpings OK drog det längsta strået, tätt följd av Wilma Larsson, OK Tor och Sofia Wigle Södertälje-Nykvarn OF. I H14 var det Hugo Kindborn, OK Hällen som tog den första 10 poängaren, följd av två Nyköpingskillar, Edvin Hellsten och Axel Lindgren. Klara Borg, Södertälje-Nykvarn OF visade att hon kommer att utmana de ett år äldre tjejerna i D14. Med 3 minuter tillgodo på Caroline Guttke, Nyköpings OK, vann hon klassen.  

Resultaten i Ledartröjan tyder på att det kommer att bli jämna och intressanta klasser i år.

Det har skett en lite ändring bland deltävlingarna för Ledartröjan och Juniorligan. Då Gnestatrippeln har fria starttider så har denna deltävling utgått och istället blir det Kringelträffen den 7 maj som får den tredje deltävlingen.

Ställning i Ledartröjan efter deltävling 1

Uppdaterat program

Vinnarna i Ledartröjans första deltävling 2017

Vinnarna i Ledartröjans första deltävling 2017

Skribent: Annika Ohlsson
Epost: Adressen Gömd
Partners
 Våra partners
bagheera_eventor_30varextra_feb2021.gif
Länkar
full koll

Postadress:
Södermanlands Orienteringsförbund
Mona Lundin, Fors säteri, Väster flygel
641 97 Katrineholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: annika.ohlsson@sorml...

Se all info

Annons