In English
Hoppa till sidans innehåll

Tusen tack OL-Sörmland!

04 AUG 2014 20:30
Sörmlands OFs mångårige konsulent Kjell Flagstad slutade vid halvårsskiftet. Här följer hans egna ord om tiden i Sörmlands OF.
  • Skapad: 04 AUG 2014 20:30

Tusen tack OL-Sörmland!

Ja, det vill jag verkligen uttrycka. Efter mer än 25 år i Södermanlands OF:s tjänst kan jag bara konstatera att det varit helt fantastiska år.

Och det som stimulerat allra mest är alla fina kontakter med klubbarna, klubbledare, aktiva, ungdom som äldre, och alla övriga. Det har varit mycket inspirerande och stimulerande kontakter.

Jag har under de här 25 åren inom SOF sällan hört något negativt.

Min bana inom SOF började 1988 då jag blev vald som informationsansvarig. På en tävling och på väg till start frågade dåvarande SOF-ordförande Rolf Dahlqvist om jag kunde tänka mig bli infoansvarig. Jag behövde ingen betänketid utan sa jag på en gång. Jag ersatte Kurt Sjöblom från Katrineholm.

Titeln informationsansvarig gällde fram till och med 1994, men från 1992 var jag även vice ordförande i Södermanlands OF.

År 1995 blev jag ordförande för Södermanlands OF och ersatte Karl-Erik Hagström, Eskilstuna.

Uppdraget som SOF-ordförande varade till 14 december 2000. Dagen efter det datumet blev jag SOF:s konsulent och ersatte Anders Jönsson som flyttade från Strängnäs till Finspång. Ny ordförande blev Lars Nord från Södertälje, som sedan varit ordförande fram till mars i år.

Efter drygt 30 år som journalist, och gjort det mesta inom tidningsbranschen, kändes det helt rätt att ”sadla om”. Och jag har aldrig ångrat bytet, tvärt om.

Än en gång. Tusen tack till alla inom orienteringssörmland.

Min tjänst som konsulent för Södermanlands OF upphörde den 30 juni i år. Jag har nu haft en månad på mig att känna efter. Och jag måste säga att det är en dubbel känsla. Det är givetvis skönt att vara helt fri från konsulenttjänsten. Men ibland längtar jag till alla fina kontakter och träffar med distriktets OL-folk.

 

Kjell Flagstad

Partners
 Våra partners
bagheera_eventor_30varextra_feb2021.gif
Länkar
full koll

Postadress:
Södermanlands Orienteringsförbund
Mona Lundin, Fors säteri, Väster flygel
641 97 Katrineholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: annika.ohlsson@sorml...

Se all info

Annons