In English
Hoppa till sidans innehåll

USM i Falköping 17-19 september

15 JUL 2021 12:04
Helgen 17-19 sept genomförs USM för HD15-16 i Falköping. I år kommer det bli en klassisk USM-helg med sprint på fredag, långdistans på lördag samt en distriktsstafett på söndag.
  • Uppdaterad: 15 JUL 2021 12:04

Helgen 17-19 genomförs USM för HD15-16 i Falköping. I år kommer det bli en klassisk USM-helg med sprint på fredag, långdistans på lördag samt en distriktsstafett på söndag. Läs gärna inbjudan: https://eventor.orientering.se/Events/Show/31905

Sörmland kommer att åka med ett roligt gäng där alla tävlingsaktiva födda 05-06 som vill vara med är välkomna.. Eventuellt kan det bli möjligt för några 07-or som är intresserade att följa med och springa publiktävlingar men det får vi återkomma till. Vi kommer att bo tillsammans och vi synkar resor när vi vet hur många som vill och kan följa med.  

Tyvärr kommer vi inte få till ett träningsläger i relevant terräng vilket helt enkelt beror på att tävlingsprogrammet är för fulltecknat innan USM. Vi kommer dock försöka få till en digital förträff med terräng/taktikgenomgång innan. För att underlätta planeringen ber vi er anmäla om ni vill med och springa USM.

Vi är några från ungdomskommittén som kommer följa med som ledare men vi kommer också behöva hjälp av ytterligare några föräldrar så om det är några föräldrar som vet med sig att de kan och vill följa med så anmäl gärna det.

Observera att ni själva måste anmäla er till de individuella tävlingarna. Däremot kommer stafettlagen anmälas och sättas samman av ungdomskommittén.

Intresseanmälan görs i eventor: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/14060 

Nu kör vi! /UK

 

Ev frågor: Mikael Alenius, 070-5678957 

Skribent: Julia Davidsson
E-post: Adressen Gömd
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Södermanlands Orienteringsförbund
Väster Ekeby 2
647 91 Mariefred

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: annika.ohlsson@sorml...

Se all info