In English
Hoppa till sidans innehåll

USM i Köping

22 SEP 2014 08:46
I helgen avgjordes USM i och i trakterna av Köping.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 16:47

Fredagens sprint bjöd på bra och kluriga banor i centrala Köping. Bäst lyckades Jonna Fors från OK Grip som blev 4:a i D16. I H16 blev Simon Larsson, OK Hällen 9:a och samma placering, men i H15, fick Ludvig Ek från Nyköpings OK.

På lördagen var det långdistans med terräng som var klurig med diffusa höjder och en del besvärande undervegetation. Den som lyckades bäst var Ludvig Ek som blev 8:a. 

USM avslutas alltid med en distriktsstafett. I år hade Södermanland 5 lag på startlinjen. Våra H15-killar startade och gjorde det riktigt bra då vi hade 3 killar in bland de 14 främsta, endast 1.21 efter täten. Ludvig Ek startade i förstalaget och skickade ut Amanda Kleijn från Södertälje Nykvarn som 13:e tjej. Även hon gjorde en strålande insats och nu låg laget trea. Simon Larsson sprang den tredje sträckan och gjorde ett bra lopp även han. Han växlade 3:a med två lag i bakhasorna. På den här sträckan avgjorde Dalarna stafetten efter en fantastisk löpning. Den sista sträckan sprang Jonna Fors och efter en bra insats även av henne så slutade laget på en finfin tredjeplats! 

Övriga lag från Södermanland kom på placeringarna: 26, 48, 52 samt 65.

 

SOF (Small)

Resultat sprint

Resultat lång

Reultat stafett

 

Ledarna Per Ek, Kristina Fors, Mikael Larsson samt Moni Winsnes tackar alla ungdomar för en fantastiskt trevlig helg!

Partners
 Våra partners
bagheera_eventor_30varextra_feb2021.gif
Länkar
full koll

Postadress:
Södermanlands Orienteringsförbund
Mona Lundin, Fors säteri, Väster flygel
641 97 Katrineholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: annika.ohlsson@sorml...

Se all info

Annons