In English
Hoppa till sidans innehåll

MTBO

Stockholms OF Mountainbikeorientering

Om Stockholm MTBO

MTBO är ett roligt alternativ för alla som gillar orientering, att cykla och naturupplevelser. Det är en fartfylld sport som kräver snabba beslut i både orientering och cykelteknik. Ett antal föreningar i Stockholm sysslar med MTBO. De mest aktiva är Järfälla OK, Haninge SOK, IFK Lidingö, Söders-Tyresö, IFK Enskede men vi blir fler för varje år. Vi har även tränings- och tävlingssamarbete med Sörmland och Uppland där vi utnyttjar varandras arrangemang.

Via Eventor kan du se var det arrangeras tävlingar i MTBO, titta gärna under närtävlingar så kommer även våra lokala tävlingar/träningar upp. Man kan också kolla på Facebook där vi heter ABCD MTBO. Vill du få mer information om MTB-Orientering besök gärna Svenska Orienteringsförbundets hemsida för MTBO

2020-09-27
I helgen genomfördes årets sista SM-tävling i Mountainbikeorienteringen. OK Kolmården arrangerade Långdistans och i damseniorklassen var det Stockholm som dominerade med Emelie Holmström som guldmedaljör.
 
2020-08-30
Helgen 29–30 augusti arrangerade Södertälje-Nykvarn Orientering SM i MTBO på de två distanserna sprint och medel. Självklart var många stockholmsåkare på plats och det blev en hel del framgångar också.
 
2020-06-14
Den 14 juni arrangerade Täby OK en träning på ett helt nytt område för MTBO. Med arenan vid Bällstabergsskolan så gav sig ett 40-tal sugna MTBO:are ut i skogarna i södra Vallentuna.
 
2020-04-13
I typiskt aprilväder blev det äntligen en form av premiär för MTBO i Stockholmsområdet. Och längtan efter att få cykla med karta på styret var stor, cirka 30 entusiaster dök upp.
 
2018-02-19
En samordningsgrupp för MTBO i Stockholm är nu nybildad och består av Emelie Holmström, Anders Asplund, Anders Stjerndahl och Ronnie Pettersson. Vi ser gärna att den kompletteras av någon mer, helst då från en norrklubb.

Samordningsgrupp för MTBO Stockholm

Anders Stjerndahl 070-548 16 50
Anders Asplund 
Emelie Holmström
Ronnie Pettersson

Kontaktpersoner viktiga för MTBO Stockholm
Uppsala:Magnus Blåudd 
Södermanland:Mats Heldt 

MTBO-aktiviteter i S...

Till svenskorientering.se

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274050
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

 

OL-specialisten
Stockholms bästa butik

MILA 2012
Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

25manna
Världens bästa klubb vinner


10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar