In English
Hoppa till sidans innehåll

MTBO-aktiviteter och ny samordningsgrupp i Stockholm

19 FEB 2018 21:52
En samordningsgrupp för MTBO i Stockholm är nu nybildad och består av Emelie Holmström, Anders Asplund, Anders Stjerndahl och Ronnie Pettersson. Vi ser gärna att den kompletteras av någon mer, helst då från en norrklubb.
  • Uppdaterad: 19 FEB 2018 22:08

Vid ett första möte var gruppen överens om att under 2020 inte ha en ABCD-cup. Fokus ligger istället på att få föreningarna att arrangera så många olika MTBO-aktiviteter i distriktet som möjligt, på alla möjliga nivåer. Det kan vara alltifrån träningar med bara skärm/snitsel som kontrollmarkering, mer tävlingslika aktiviteter med SportIdent och tidtagning, sprintträningar på karta med vanlig fotsprint-norm eller veckans bana. Det viktiga är att alla mtbo-intresserade i Stockholmsområdet erbjuds många tillfällen att utöva och träna MTBO. Kom ihåg att just nu (2020-03-29) finns en begränsning på 50 deltagare. 

För att detta ska uppnås måste föreningarna arrangera. Det finns idag en stomme med några aktiviteter, du hittar dem här.

Denna lista kommer kontinuerligt att uppdateras då fler intresserade anmäler sig att arrangera något. Mejla in intresset till Anders Stjerndahl så kommer aktiviteten med på listan. Ange vad det är för typ av aktivitet och distans. Lägg även upp arrangemanget på eventor om du vill ha koll på hur många kartor som behövs. Om det rör en veckans bana så ange vilka veckor den sitter uppe och vem man ska kontakta för att få en karta. Ett tips är att oavsett typ av aktivitet lägga upp banorna på Livelox så kan deltagarna göra analyser efteråt.

Skribent: Anders Stjerndahl
Epost: Adressen Gömd
Till svenskorientering.se

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274050
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

 

OL-specialisten
Stockholms bästa butik

MILA 2012
Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

25manna
Världens bästa klubb vinner


10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar